Ζακ Κωστόπουλος – Σελίδα για οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της δίκης

Ζακ Κωστόπουλος – Σελίδα για οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της δίκης

Την ώρα που έρχονται στο φως νέα στοιχεία που συνηγορούν στο γεγονός ότι ο ακτιβιστής Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κρυφτεί, μία σελίδα για οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της δίκης εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Η σελίδα έχει τον τίτλο “Δικαιοσύνη για τον Ζακ” – Justice for Zak και ως δημιουργός εμφανίζεται ο αδελφός του, Νίκος Κωστόπουλος.

Στη σελίδα αναφέρεται (και στα αγγλικά): 

Η συγκεκριμένη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης είναι αυτή που συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την κάλυψη των δικαστικών και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του.

Λίγα λόγια:

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος, οροθετικός, αντιφασίστας και drag queen (Zackie Oh) δολοφονήθηκε βάναυσα στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσια θέα. Η δολοφονία δια λιντσαρίσματος έγινε από «αγανακτισμένους πολίτες» με την ανοχή και τη σύμπραξη ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη συνέχεια ακολούθησε μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας, παραπληροφόρησης και ενοχοποίησης του θύματος. Η δολοφονία του Ζακ ήταν μια πράξη βαρβαρότητας και κοινωνικού εκφασισμού. Απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης. Θα αγωνιστούμε για να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Θα αγωνιστούμε ενάντια στο φασισμό και την «κανονικότητα». Οι ζωές μας έχουν αξία. #Justice4ZakZackie

Επισκεφτείτε τη σελίδα Justice for Zak εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε την οικογένεια του Ζακ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter