Ζακ Κωστόπουλος/Zackie Oh. Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ζακ Κωστόπουλος/Zackie Oh. Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Ζακ Κωστόπουλο. Τρία κείμενα του από τη στήλη του «Proudville» στο Documento.

Ο Ψαραντώνης και η Νίκη Ξυλούρη μιλούν στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή τη «Θυσία του Αβραάμ» του Βιτσένζου Κορνάρου που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Ανίς Τσαγκαντί, ο 27χρονος σκηνοθέτης του θρίλερ του «Searching», μιλάει αποκλειστικά στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για το μέλλον του σινεμά με την πρωτοποριακή αφήγηση που χρησιμοποιεί στην ταινία του.

Η Μαρία Κίτσου σε συνέντευξη της στην Αφροδίτη Ερμίδη μιλάει για ένα ρόλο που παραμένει επίκαιρος εδώ και 187 χρόνια, αυτός της «Ραλούς» στην παράσταση «Θα ονειρεύεσαι πάλι μια καινούρια φορεσιά».

Ο διευθυντής της Μπιενάλε Δυτικών Βαλκανίων Χρήστος Δερμεντζόπουλος μιλά στην Αφροδίτη Ερμίδη για τον διάλογο που αναπτύσσουν η πολιτιστική παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη.

Δευτέρες αφιερωμένες στον Μάνο Ελευθερίου. Ο φετινός Οκτώβριος στη Θεσσαλονίκη θα έχει μια δυνατή νότα από τον μεγάλο δημιουργό. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

H ιστορία του Τσαγκαράδικου του κυρ Παναγιώτη στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια στη Καλλιδρομίου, μέσω της αφήγησης του Ιώβ Αλεξόπουλου που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter