Ζάκυνθος: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλο σούπερ μάρκετ που όμως λειτούργησε ξανά με βούλα… Αδωνη

Ζάκυνθος: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλο σούπερ μάρκετ που όμως λειτούργησε ξανά με βούλα… Αδωνη

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορoνοϊού σε εργαζόμενο του καταστήματος Lidl στη Ζάκυνθο, ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την διεύθυνση επικοινωνίας της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία έχουν γίνει τεστ σε όλο το προσωπικό.

Τα 25 ήταν αρνητικά, ένα ακόμη θετικό (δεύτερο δηλαδή από το αρχικό) και αναμένουμε αποτελέσματα από 11 ακόμη εξεταζόμενους.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα μείνουν σπίτι τους (θετικοί και αρνητικοί) σε προληπτική καραντίνα επί 14 ημέρες.

Τα κατάστημα έχει ανοίξει από χθες το απόγευμα και λειτουργεί με προσωπικό που ήρθε εκτός Ζακύνθου.

Άνοιγμα με τη… βούλα Αδωνη

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι το κατάστημα Ζακύνθου άνοιξε μετά από απόφαση του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη, όπως τουλάχιστον διατείνεται η εταιρεία.

Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων η τοιχοκόλληση ανακοίνωσης της εταιρείας:

1. ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19

2. H εταιρία ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 28.08.2020 το απόγευμα επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Ζάκυνθο αποκλειστικά με την έκδοση σχετικής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη.

3. Το κατάστημα στο 3ο χλμ 35ης Εθνικής Οδού Ζακύνθου – Κεριού ανέστειλε την λειτουργία του την Πέμπτη 27.08.2020 το απόγευμα λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ ενώ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση με ανάρτηση αφίσας και αναγραφή ευκρινώς της πληροφορίας στην είσοδο του καταστήματος.

4. Διενεργήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία και δόθηκε το πιστοποιητικό απολύμανσης, πετάχτηκαν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και αντικαταστάθηκαν με νέα μετά την απολύμανση ενώ ομοίως αντικαταστάθηκε και το προσωπικό.

5. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος.

Πηγή imerazante.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter