Ζάκυνθος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έριξε στην περιφέρεια το μπαλάκι των ευθυνών για την πρόσβαση στο Ναυάγιο

Ζάκυνθος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έριξε στην περιφέρεια το μπαλάκι των ευθυνών για την πρόσβαση στο Ναυάγιο

Αναθεωρήθηκε η απόφαση σχετικά με την απαγόρευση πρόσβασης στην παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, μετά και τις αντιδράσεις που είχε ξεσηκώσει η αρχική απόφαση που όριζε κλείσιμο της για όλη τη φετινή θερινή σεζόν.

Σύμφωνα με τη νέα επικαιροποιημένη εισήγηση του ΟΑΣΠ και του Ευθύμιου Λέκκα, η Λιμενική Αρχή καλείται να αποφασίσει αν θα είναι επισκέψιμη, πώς θα πραγματοποιούνται οι επισκέψεις αλλά και σε και ποια σημεία θα είναι προσβάσιμη η παραλία του Ναυαγίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΚΥΑ που φέρει τις υπογραφές των υπουργών Ναυτιλίας, Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας, ορίζεται πως:

«Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και της προσέγγισης – αγκυροβολίας κάθε πλωτού μηχανοκίνητου ή μη μηχανοκίνητου μέσου, καθώς και την απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού από λουόμενους στη θαλάσσια περιοχή εσωτερικά της νοητής γραμμής η οποία ενώνει τα δύο άκρα (βόριο και νότιο) του Όρμου «Ναυάγιο» Ζακύνθου. Η προσέγγιση στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και παροχής βοήθειας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter