Ζάκυνθος: Ο Παύλος Πολάκης «έπιασε δουλειά» στα χειρουργεία (Photos)

Ο Παύλος Πολάκης φόρεσε την ιατρική ρόμπα και πήγε απευθείας από το πλοίο της γραμμής στα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου, με τον φάκελο της επιτόκου στο χέρι.

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό αφού συμμετείχε και σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών.

Όπως αναφέρει το imerazante, το πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στην επαναλειτουργία των χειρουργείων στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, και τα αδιέξοδα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μετά την προ μηνός επίσκεψή του είναι εκείνα που ανάγκασαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να βρεθεί και πάλι στο νησί.

Ο κ. Πολάκης πριν μπει στο χειρουργείο είχε νέα σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση η οποία έχει ανακοινώσει ότι τα χειρουργεία είναι πλήρως ελεγμένα και έτοιμα να λειτουργήσουν, αλλά και με την Ομάδα του Χειρουργικού Τομέα καθόσον το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διατηρεί επιφυλάξεις και μέσω του Επιστημονικού Συμβουλίου έχει καταθέσει μια δέσμη προτάσεων, την εφαρμογή των οποίων ζητούν για να ξεκινήσουν και πάλι να χειρουργούν.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο αναπληρωτής Υπουργός ήρθε αποφασισμένος περισσότερο από την προηγούμενη φορά και δεν πρόκειται να το κουνήσει εάν δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι το θέμα θα τελειώσει εδώ και τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.