Ζάκυνθος: Θανατηφόρα βόλτα για Βρετανό στο Βανάτο

Ζάκυνθος: Θανατηφόρα βόλτα για Βρετανό στο Βανάτο

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο 53χρονος Βρετανός, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε τράφο, ενώ ο ομοεθνής συνοδηγός του οχήματος, 40 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά.

Tο τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Βανάτου. Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Αλυκών. Αμέσως στο σημείο, εκτός από την Τροχαία, έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβει και μεταφέρει στο Νοσοκομείο. 

Κατά τον απεγκλωβισμό διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δυο, αν και αιμόφυρτος, είχε τις αισθήσεις του, σε αντίθεση με τον άλλο που έδειχνε να μην έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον. Μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο, διαπθιστώθηκε ο θάνατος του 53χρονου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες και εξετάζονται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών και επαγγελματιών της περιοχής.

Πηγή: Ημέρα Ζακύνθου 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter