Ζάκυνθος: Πανικόβλητο άλογο άμαξας χωρίς αναβάτη διέσχισε την παραλιακή οδό και… τράκαρε με πολυτελές αυτοκίνητο (Photos)

Ζάκυνθος: Πανικόβλητο άλογο άμαξας χωρίς αναβάτη διέσχισε την παραλιακή οδό και… τράκαρε με πολυτελές αυτοκίνητο (Photos)

Ατύχημα δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί άνθρωπος ή ζώο, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλέον πολυσύχναστη από πεζούς και οχήματα, οδό της Ζακύνθου, τον παραλιακό δρόμο.

Συγκεκριμένα κατά πάσα πιθανότητα από βεγγαλικά που με κρότο και λάμψη «έσκασαν» στον ουρανό προς την περιοχή της πλατείας Σολωμού, ένα άλογο από αυτά που σέρνουν άμαξα και ήταν σταματημένο στην περιοχή που στέκονται τα αμαξιάκια, τρόμαξε κι έφυγε διασχίζοντας με ταχύτητα την παραλιακή, αφού ο αναβάτης του δεν πρόλαβε να το ελέγξει.

Φτάνοντας περίπου στη μέση της παραλιακής κι ενώ ένας χειριστής άλλης άμαξας που είδε το συμβάν έτρεξε να το ελέγξει, το άλογο τρομαγμένο «στριμώχτηκε» από διερχόμενα αυτοκίνητα κι έριξε την άμαξα πάνω σε πολυτελές αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να κοπούν τα σχοινιά που συγκρατούσαν την άμαξα πάνω στο κορμί του αλόγου, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν το τρομαγμένο ζώο.

Το ζώο κυνήγησαν ο αναβάτης του που έτρεχε πίσω του να το προλάβει καθώς κι ένας ακόμη αναβάτης, με αποτέλεσμα να το προλάβουν λίγα εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Ευτυχώς από το συμβάν δεν τραυματίστηκε ούτε άνθρωπος ούτε το ζώο και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες του Λιμενικού ερευνώντας τις αιτίες του ατυχήματος. Στην παραλιακή δημιουργήθηκε «μποτιλιάρισμα» και ουρές εκατοντάδων μέτρων.

Πηγή imerazante.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter