Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε 38χρονος για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε 38χρονος για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Μετά από περίπου 7 ώρες ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/06) η απολογία του πρώτου από τους επτά κατηγορούμενους για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, Χριστίνας Κλουτσινιώτη και την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του ίδιου, στις 9 Ιουνίου 2020, τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου.

Η απολογία του 39χρονου άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και με σύμφωνη γνώμη και των δύο ο 38χρονος θα πάρει το δρόμο για την φυλακή. Λόγω του ότι η γραμματεία, για φυλακές, είναι …κλειστή αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουνίου και έως τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Αύριο, Κυριακή 13/06 σειρά θα πάρει ένας ακόμα κατηγορούμενος, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι στις  7 του περασμένου  Μαΐου δολοφονήθηκε με καλάσνικοφ και ο Ντίμης Κορφιάτης σε γραφείο στη Ζάκυνθο. Οι δράστες αυτού του φονικού για την ώρα αναζητούνται.

 

Πηγή: imerazante.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter