Ζάκυνθος: Συλλήψεις από το Λιμενικό για ρύπανση, άγρα πελατών και χρήση Αιγιαλού

Ζάκυνθος: Συλλήψεις από το Λιμενικό  για ρύπανση, άγρα πελατών και χρήση Αιγιαλού

Σε συλλήψεις προχώρησε το Λιμενικό με αφορμή τρία διαφορετικά περιστατικά στη Ζάκυνθο

Συλλήψεις για ρύπανση, για άγρα πελατών και για απλή χρήση του Αιγιαλού στη Ζάκυνθο

Στην σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, μίας 59χρονης και ενός 51χρονου, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, για ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργούν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου, διαπιστώθηκε να καταλήγουν στη θάλασσα ακάθαρτα υγρά, τα οποία προερχόντουσαν από σωλήνα εντός περίφρακτου χώρου Ξενοδοχείου στην περιοχή «ΑΡΓΑΣΙ» Ζακύνθου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 51χρονος συντηρητής των εγκαταστάσεων καθώς και η 59χρονη πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ξενοδοχείου.

Σύλληψη ενός 46χρονου για άγρα πελατών

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στον λιμένα Αγίου Νικολάου Βολίμων Ζακύνθου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω διενεργούσε άγρα πελατών σε διερχόμενα οχήματα υποδεικνύοντας τους να σταματήσουν σε συγκεκριμένο χώρο όπου βρίσκεται τουριστική επιχείρηση η οποία είχε δηλώσει ότι του ανήκει.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σύλληψη 54χρονης για απλή χρήση αιγιαλού

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στον λιμένα Αγίου Νικολάου Βολίμων Ζακύνθου, διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω είχε τοποθετήσει δύο (02) πινακίδες οι οποίες διαφήμιζαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 59χρονου προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου για απλή χρήση αιγιαλού.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στον λιμένα Αγίου Νικολάου Βολίμων Ζακύνθου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε τοποθετήσει διαφημιστικές πινακίδες χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter