Ζαμάνης: Οργή κατά της διαιτησίας, αλλά και αποκάλυψη για τον Ρισβάνη

Ζαμάνης: Οργή κατά της διαιτησίας, αλλά και αποκάλυψη για τον Ρισβάνη

«Τις δυο αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά έγιναν απίστευτα πράγματα. Με τον Πλατανιά δεν μας δίνουν πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό πέναλτι-βουτιά του Λέτο στην… πισίνα. Μετά, έχουμε πετσόκομμα από τις κάρτες. Μας έχουν δείξει 10 κάρτες, ήταν σημαδεμένοι οι ποδοσφαιριστές μας. Τα λόγια μου δεν τα μασάω, εγώ όλα τα κακώς κείμενα θα τα βγάζω στον αέρα, αφού τα βλέπει και όλη η Ελλάδα».

Ο Νίκος Ζαμάνης, ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, φανερά εκνευρισμένος με την διαιτησία, μίλησε στον Arena FM με σκληρή γλώσσα σε βάρος της κι εξήγησε για ποιο λόγο ο Πανιώνιος εξέδωσε δύο ανακοινώσεις. Πέραν αυτού όμς, ο κ. Ζαμάνης αποκάλυψε on air και την μεταγραφή του Σπύρου Ρισβάνη στον Ολυμπιακό, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μίλησε με σκληρή γλώσσα για την διαιτησία και την αντιμετώπιση του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε στα πλέι οφ αλλά και στο μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους “κυανέρυθρους”.

Για το ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Μαρίνο Ουζουνίδη (φωτογραφία επάνω), πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, λίγο πριν την έναρξη ου αγώνα με τον παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αφεντικό των «κυανέρυθρων» απάντησε: «Ότι δεν έδωσα το χέρι μου στον Ουζουνίδη είναι κάτι προσωπικό. Ξέρει ο Μαρίνος γιατί. Είναι προσωπικό».

Οσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας τον Ρισβάνη είπε: «Ο Σπύρος μένει ελεύθερος κι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό».

Για τα πλέι οφ, όπου και θα μετάσχει ο Πανιώνιος σχολίασε: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και μεγαλύτερο μπορούμε. Είναι δύσκολη η πρώτη θέση αλλά θα την κυνηγήσουμε. Με το μπάτζετ που έχουμε τα πήγαμε περίφημα, τα παιδιά δώσανε παραπάνω από τον εαυτό τους».

Σχετικά με την αδειοδότηση αρκέστηκε να πει ότι «έχουμε δώσει έναν πολύ καλό φάκελο, από εκεί και πέρα είναι στην αρμοδιότητα της επιτροπής», ενώ για το μέλλον του Σέρβου προπονητή της ομάδας Μιλόγεβιτς τόνισε: «Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε όλα. Είναι ένας προπονητής με μεγάλο ήθος, πάρα πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο έργο και θεωρώ ότι πρέπει να κάτσει να το ολοκληρώσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter