Ζανκτ Πάουλι: Τέλος ο Τζενκ Σαχίν – Είχε ταχθεί υπέρ της εισβολής στη Συρία

Ζανκτ Πάουλι: Τέλος ο Τζενκ Σαχίν – Είχε ταχθεί υπέρ της εισβολής στη Συρία

Η Ζανκτ Πάουλι έλαβε υπόψιν τις αντιδράσεις των οπαδών της, αποδεσμεύοντας τον Τούρκο ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της εισβολής στη Συρία.

Ο Τζενκ Σαχίν είχε ανεβάσει στα social media ένα μήνυμα με το οποίο γνωστοποιούσε ότι τασσόταν υπέρ της τουρκικής εισβολής στη Συρία. Μία ανάρτηση που εν τέλει του στοίχισε τη θέση στο ρόστερ της Ζανκτ Πάουλι, ενός συλλόγου που είναι γνωστός για την αντιπολεμική και αντικαπιταλιστική του στάση.

Η κίνηση του Σαχίν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου του Αμβούργου, που ζήτησαν την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο, με την αιτιολογία πως οι απόψεις του δεν συμβαδίζουν με εκείνες του κλαμπ. Το φιλικό με τη Βέρντερ μετατράπηκε σε μία “διαδήλωση” κατά του Σαχίν, με τη διοίκηση να λαμβάνει το μήνυμα, αποδεσμεύοντας τον Τούρκο εξτρέμ.

Τη Δευτέρα (14/10), ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι με την κίνησή του έδειξε ασέβεια προς τις αξίες της Ζανκτ Πάουλι, αλλά και πως προέβη σε αυτήν την ενέργεια για να τον προστατεύσει.

Έτσι, ο διεθνής με την εθνική Κ21 της Τουρκίας, θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter