Ζαραλίκος: Ευτυχώς στο twitter δε μπορούν να στείλουν μπράβους

Ζαραλίκος: Ευτυχώς στο twitter δε μπορούν να στείλουν μπράβους

Ο λογαριασμός twitter του Χριστόφορου Ζαραλίκου «έπεσε», μετά το τελευταίο του tweet που αναφερόταν στον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο The Press Poject, τόνισε: «Τελευταία δεν έχω γράψει πολλά. Κυρίως για παραστάσεις γράφω, εκτός από την τελευταία ανάρτηση για τον Κ. Μπακογιάννη, μετά την οποία μου έριξαν τον λογαριασμό. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι γι’ αυτό μου τον έριξαν».

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έγραφε: «Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω». Την ίδια ώρα Για τον Χριστόφορο έχει ξεσηκωθεί όλο το Twitter με το #freezaralikos να «φουντώνει».

Όσο για το περιεχόμενο των αναρτήσεων του, ο Χρ. Ζαραλίκος αναφέρει πως «τελευταία δεν έχω γράψει πολλά. Κυρίως για παραστάσεις γράφω, εκτός από την τελευταία ανάρτηση για τον Κ. Μπακογιάννη, μετά την οποία μου έριξαν τον λογαριασμό. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι γι’ αυτό μου τον έριξαν». «Ευτυχώς στο twitter δε μπορούν να στείλουν μπράβους» καταλήγει, σχολιάζοντας την πρόσφατη εισβολή μπράβων μαζί με την τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη σε παράσταση του, μετά από σατιρικό αστείο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: thepressproject.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter