Ζαχαριάδης: Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, η ανατροπή

Ζαχαριάδης: Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, η ανατροπή

«Δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη» θεωρεί την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος ο Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στο Νews 24/7. 

Πιο αναλυτικά, τονίζει: «Δεν πάμε ούτε να χάσουμε με αξιοπρέπεια, ούτε να μειώσουμε απλώς τη διαφορά, πάμε για να κερδίσουμε μια δύσκολη μάχη που η έκβασή της είναι ανοιχτή παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πίσω. Με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, συσπείρωση και πείσμα πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή».

«Όσο πιο ειλικρινείς είμαστε στην ανασκόπηση και στον πολιτικό μας σχηματισμό εσωτερικά, καθώς και στην επαφή μας με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ και τους προοδευτικούς πολίτες, τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψουμε και θα κάνουμε ξανά την παράταξή μας πλειοψηφική και ηγεμονική», σημειώνει επίσης.

Εν τέλει, «σε καμία περίπτωση δεν προτείνω την ομφαλοσκόπηση, τη γκρίνια και την εσωκομματική μουρμούρα» επισημαίνει ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζητά «ένα νέο συμβόλαιο ειλικρίνειας και ένα σαφές πολιτικό σχέδιο για την επόμενη περίοδο που θα αναγνωρίζει λάθη, αστοχίες, παραλήψεις αλλά ταυτόχρονα θα υπερασπίζεται το σπουδαίο κατά τη γνώμη μου έργο που κάναμε σε μια σειρά τομείς αυτά τα χρόνια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter