Ζαχαριάδης: Έχουν «θολώσει» γιατί φέρνουμε μέτρα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ζαχαριάδης: Έχουν «θολώσει» γιατί φέρνουμε μέτρα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Θετικές ρυθμίσεις που αφορούν τις συντάξεις, τους μισθούς, τις οφειλές στα ταμεία και άλλες διατάξεις για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας

«Εδώ και είκοσι ημέρες αντιπολιτευόμενα media, η αξιωματική αντιπολίτευση και μέρος της ελάσσονος αντιπολίτευσης λένε ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνηση προσπαθούν να διαλύσουν όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ΝΔ και οι προσχωρήσεις βουλευτών στο στρατόπεδο της μείζονος αντιπολίτευσης είναι πολύ περισσότερες από την μια που είχαμε εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ σε νεκρό πολιτικό χρόνο το 2017», σχολίασε μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο Κώστας Ζαχαριάδης, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για την επιστολή του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής και τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί εκβιασμών. 

Και πρόσθεσε: 

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι εμείς με ζητήματα δημοκρατίας και κοινοβουλευτικής διαδικασίας δεν παίζουμε. Εμείς δεν θέλουμε να υπάρξει καμία σκιά. Πρέπει επιτέλους στην ΝΔ να ξεκαθαρίσουν τι ισχύει αυτό που μας λέει εχθές ο κος Μητσοτάκης ότι δηλαδή ο πρωθυπουργός της χώρας εκβιάζεται από τον κ. Καμμένο ή αυτό που μας έλεγε πριν δέκα ημέρες ότι τα είχαν συμφωνημένα μεταξύ τους (Τσίπρας – Καμμένος) να κάνουν ένα διαζύγιο για τα μάτια του κόσμου;»

Πιστεύω ότι στην αντιπολίτευση έχουν «θολώσει» πολιτικά επειδή βλέπουν ότι αυτή η κυβέρνηση φέρνει μέτρα που μπορούν να βοηθούν και να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ακυρώσαμε την περικοπή των συντάξεων, δώσαμε μικρές αυξήσεις σε 600.000 συνταξιούχους, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό και καταργήσαμε τον υποκατώτατο, προχωράμε με το νομοσχέδιο με τις 120 δόσεις και φέρνουμε και άλλες διατάξεις για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.

Για την κυβερνητική πλειοψηφία και τις εκλογές τον Οκτώβρη του 2019

Η γνώμη μου είναι ότι θα υπάρξουν ευρύτερες πλειοψηφίες και αυτό γιατί αυτά που έρχονται προς ψήφιση στη βουλή είναι μέτρα θετικά. Όποιος δεν τα ψηφίσει πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Η περίοδος των αρνητικών μέτρων και της οικονομικής αυξησιάς ανήκει στο παρελθόν.

Για τις φραστικές επιθέσεις της κ. Γεννηματα στον Αλέξη Τσίπρα

Είναι επιθέσεις κενές πολιτικού περιεχομένου, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και η κ.Γεννηματά ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας συνομιλητής για την Ευρώπη και την πολιτική οικογένεια της κ. Γεννηματά στην Ευρώπη ενώ η ίδια είναι στο περιθώριο προσκολλώμενη στην στρατηγική του κ. Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter