Ζαχαριάδης: Είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη προς τα έξω – Ξεκινάμε από την Αθήνα

Ζαχαριάδης: Είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη προς τα έξω – Ξεκινάμε από την Αθήνα

«Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη προς τα έξω» αναφέρει ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ανακοίνωση του, με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος, αφού συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για την επικράτηση του, αλλά και την Έφη Αχτσιόγλου και όλους τους υποψήφιους προέδρους, σημειώνει ότι «η μεγάλη συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι εγγύηση ενότητας και ταχείας ανάκαμψης του χώρου».

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι ούτε κομματική μάχη, ούτε κομματική καταγραφή. Είναι όμως μια σημαντική πολιτική, κοινωνική, προγραμματική αναμέτρηση. Είναι η ώρα να κερδίσουμε ξανά. Ξεκινάμε από την Αθήνα. Μεγάλο ποσοστό στις 8 Οκτώβρη και μεγάλη ανατροπή στις 15. Είναι η πρόκληση Αθήνα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζχαριάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει μπροστά μας θέλω να συγχαρώ τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου και όλους τους υποψήφιους προέδρους για τον εσωτερικό εκλογικό αγώνα που δώσανε. Θέλω ειδικά να ευχαριστήσω την Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη που κράτησαν όρθιο το κόμμα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι εγγύηση ενότητας και ταχείας ανάκαμψης του χώρου.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη προς τα έξω. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι ούτε κομματική μάχη, ούτε κομματική καταγραφή. Είναι όμως μια σημαντική πολιτική, κοινωνική, προγραμματική αναμέτρηση.

Είναι η ώρα να κερδίσουμε ξανά. Ξεκινάμε από την Αθήνα. Μεγάλο ποσοστό στις 8 Οκτώβρη και μεγάλη ανατροπή στις 15. Είναι η πρόκληση Αθήνα». 

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter