Ζαχαριάδης: «Η Ανοιχτή Πόλη θα είναι παρούσα με προτάσεις, ιδέες και σχέδιο για την Αθήνα»

Ζαχαριάδης: «Η Ανοιχτή Πόλη θα είναι παρούσα με προτάσεις, ιδέες και σχέδιο για την Αθήνα»

«Η Πρόκληση Αθήνα γίνεται πρόκληση για όλους μας», σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα. 

Ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, ευχήθηκε «από καρδιάς καλή επιτυχία στο φίλο και συναγωνιστή Χάρη Δούκα», σημειώνοντας ότι η νέα δημοτική αρχή «μπορεί και πρέπει να πετύχει».

Διαβάστε επίσης: Χάρης Δούκας: Ορκίζεται νέος δήμαρχος Αθηναίων – Στην Κυψέλη η τελετή

Ζαχαριάδης: Σημαντική και θετική εξέλιξη η κίνηση Δούκα για την ΚΕΔΕ

Αναλυτικά η δήλωση Ζαχαριάδη:

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την πόλη μας την Αθήνα με την ορκομωσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και του νέου δημάρχου Αθηναίων.

Θέλω να ευχηθώ απο καρδιάς καλή επιτυχία στο φίλο και συναγωνιστή Χάρη Δούκα. Η νέα Δημοτική Αρχή μπορεί και πρέπει να πετύχει. Το έχουμε ανάγκη οι κάτοικοι, οι επισκέπτες, οι εργαζόμενοι, οι τουρίστες αυτής της πόλης. 

Η Αθήνα δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα όνειρα των δημοτών της. Τα ήδη μεγάλα της προβλήματα διογκώθηκαν. Τα προβλήματα είναι πολλά και συσωρευμένα και γι αυτό ο πήχης είναι ψηλά, γιατί τον πιέζουν τα διογκούμενα προβλήματα. 

Η Ανοιχτή Πόλη θα είναι παρούσα σε όλες τις πτυχές της ζωής πόλης τα επόμενα χρόνια, με προτάσεις, ιδέες και σχέδιο για την Αθήνα.  

Υπάρχει και ένα δεύτερο σημαντικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί την ερχόμενη πενταετία. Πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη ότι οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να κινητοποιήσουν τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την πόλη τους. 

Ήρθε η ώρα το προεκλογικό μας σύνθημα να πάρει υπόσταση. Η «Πρόκληση Αθήνα» γίνεται πρόκληση για όλους μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter