Ζαχαριάδης: «Ο Μπακογιάννης επιδιώκει να μη συζητηθούν τα προβλήματα της Αθήνας»

Ζαχαριάδης: «Ο Μπακογιάννης επιδιώκει να μη συζητηθούν τα προβλήματα της Αθήνας»

«Επιδίωξη του Κώστα Μπακογιάννη είναι κατά την προεκλογική περίοδο να μην συζητηθούν τα προβλήματα της Αθήνας, η κλιματική αλλαγή, οι υποδομές, το πράσινο, η πρόνοια, ο «μεγάλος περίπατος», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

«Στην Αθήνα χρειάζεται «ένα συνολικό πρόγραμμα και σχέδιο πρασίνου στον Δήμο. Χρειάζονται πολύ μεγαλύτερες παρεμβάσεις στην πόλη. Να ενώσουμε τους χώρους πρασίνου στην πόλη και να μην αρκούμαστε στις αποσπασματικές παρεμβάσεις». Ο «μεγάλος περίπατος» εδώ και τρία χρόνια δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Τι άλλο πρέπει να συμβεί δηλαδή για να παραδεχτεί ότι είναι μια τεράστια αποτυχία;», επεσήμανε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Θα πρέπει να εφαρμοστεί η νομιμότητα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εκεί που υπάρχει παραβατικότητα πρέπει να επεμβαίνει η αστυνομία ή η δημοτική αστυνομία. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη σε κάθε γωνία της πόλης και η «Ανοιχτή Πόλη» θα μιλήσει καθαρά γι αυτά τα θέματα. Η Αθήνα είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός όμως θα πρέπει επιτέλους να μπουν κανόνες. Για παράδειγμα το θέμα του parking των τουριστικών λεωφορείων πρέπει να δοθεί λύση», τόνισε.

Για το θέμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο Κώστας Ζαχαριάδης σημείωσε ότι «ούτε manager, ούτε υπάλληλος, ούτε διαφημιστής του Κασσισιάρη θέλει να γίνει κανείς. Η Δημοκρατία δεν φοβάται το ναζισμό, όμως πρέπει να προστατεύσει την κοινωνία και τον εαυτό της από τον ναζισμό. Ο απερχόμενος Δήμαρχος πρέπει να πάρει θέση. Δεν μπορεί στην Εθνικές εκλογές να μην επιτρέπεται να κατέβει ως υποψήφιος ο καταδικασμένος για ναζισμό αλλά στις αυτόδιοικητικές εκλογές να μπορεί να κατέβει».

«Θα δώσω μάχη πολιτική και αυτοδιοικητική μάχη όπως ήταν πάντα η μάχη στο Δήμο της Αθήνας. Θα μιλήσω για τα προβλήματα της πόλης, για τα προβλήματα των πολιτών. Θα επιχειρήσω να εκφράσω όλους τους δημοκράτες δημότες των Αθηνών. Καλώ σε μια τέτοια συσπείρωση γύρω από τον δικό μας συνδυασμό, την “Ανοικτή Πόλη”», κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter