Ζαχαριάδης σε Βορίδη: Αποτύχατε σε όλα και το ομολογείτε!

Ζαχαριάδης σε Βορίδη: Αποτύχατε σε όλα και το ομολογείτε!

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κ. Ζαχαριάδης κατηγορεί τον υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη, ότι σε απανωτές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ομολόγησε ουσιαστικά την πλήρη αποτυχία του υπουργείου, σε όλους τους τομείς.

Στην ανακοίνωση του ο Κ. Ζαχαριάδης αναφέρει τα εξής:

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης σε συνεντεύξεις του (μόνος του χωρίς τον αντίλογο της αντιπολίτευσης) σε τουλάχιστον τρία τηλεοπτικά δίκτυα αυτή τη βδομάδα.

Ομολόγησε την πλήρη αποτυχία της ενημερωτικής καμπάνιας για την ψήφο των αποδήμων που έχει οδηγήσει σε ελάχιστες αιτήσεις για εγγραφή στη σχετική λίστα.
Ομολόγησε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ουσιαστικά τίποτα στον τομέα της δευτερογενούς νομοθεσίας για την τηλεργασία στο Δημόσιο, παραπέμποντας την εφαρμογή του νόμου στο αόριστο μέλλον! Πρόκειται για την απόλυτη δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος από τη πρώτη στιγμή υπεραμύνθηκε της ανάγκης για υπεύθυνη νομοθέτηση και ανέδειξε την προχειρότητα του σχετικού νόμου. Καταψηφίσαμε το ανεφάρμοστο γονατογράφημα Βορίδη και δικαιωθήκαμε.

Θριαμβολογεί για την ολοκλήρωση του 28ου εισαγωγικού διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ. Θριαμβολογεί δηλαδή για την αυτονόητη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού που λαμβάνει χώρα στο ελληνικό κράτος ήδη από το 1985. Αποκρύπτει βέβαια την τεράστια καθυστέρηση στην ενημέρωση των υποψηφίων και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν, αλλά κυρίως αποκρύπτει τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με τη χρηματοδότηση της Σχολής.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλεύουμε τον κ. Βορίδη που οδεύει από αποτυχία σε αποτυχία, να σταματήσει να παριστάνει τον τηλεσχολιαστή και να ασχοληθεί επιτέλους με τα θέματα του Υπουργείου του.

Και ρωτάμε συγκεκριμένα κ. Βορίδη:

Συμφωνείτε με την τοποθέτηση ιδιωτών Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών στον ΕΦΚΑ; Συμφωνείτε με την προκλητική απαξίωση των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης; Εσείς που δήθεν κόπτεστε για την αξιοκρατία θα ανεχτείτε το ρεσάλτο των γαλάζιων golden boys του κ. Χατζηδάκη;
Θα εφαρμόσετε το νόμο για την επιλογή στελεχών των Διοικήσεων των Νομικών Προσώπων του Δημοσίου ή θα συνεχίσετε να διορίζετε τους αφισοκολλητές του κόμματός σας;
Ποτέ αναμένεται να εκδοθεί το Π.Δ. για τη προστασία των προσωπικών δεδομένων στην τηλεργασία των δημοσίων υπάλληλων; Στο μεσοδιάστημα τι γίνεται; Ποιος εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υπαλλήλων του Δημοσίου;

Έχετε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τη λειτουργία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) και μέχρι πότε;
Υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Ιανουάριο του 2020;
Η ώρα των μονολόγων κενού περιεχομένου τελειώνει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter