Ζαχάροβα: «Όργιο η Eurovision, η κηδεία της Δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται» (Video)

Ζαχάροβα: «Όργιο η Eurovision, η κηδεία της Δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται» (Video)

Με πολύ σκληρά λόγια αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου φιλοξενήθηκε η Eurovision 2024.

Χαρακτήρισε μάλιστα τα όσα συνέβησαν στον μουσικό διαγωνισμό ως την «κηδεία της Δυτικής Ευρώπης» λέγοντας ότι «έχει ξεπεράσει κάθε όργιο ή τελετουργική ιεροσυλία».

«Η Eurovision 2024 έχει ξεπεράσει κάθε όργιο ή τελετουργική ιεροσυλία. Η κηδεία της Δυτικής Ευρώπης εξελίσσεται κανονικά. Χωρίς εκπλήξεις», έγραψε η Ζαχάροβα στον λογαριασμό της στο Telegram.

Στο βίντεο που ανήρτησε η Ζαχάροβα εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό, το Bambie Thug, οι Alyona Alyona & Jerry Heil και ο Windows95man.

Το βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ, η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» (O Χορός του Σατανά) στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρωσία δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision. Την επόμενη μέρα, η Κρατική Ραδιοτηλεοπτική Εταιρεία της Ρωσίας, ο τηλεοπτικός σταθμός Pervîi Kanal και ο ραδιοφωνικός οίκος Ostankino ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την EBU.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter