Ζεφύρι: Τον νονό του παιδιού «έδειξε» ως δράστη η μητέρα του άτυχου 8χρονου – Διαφεύγουν της σύλληψης οι δράστες (Video)

Ζεφύρι: Τον νονό του παιδιού «έδειξε» ως δράστη η μητέρα του άτυχου 8χρονου – Διαφεύγουν της σύλληψης οι δράστες (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου ένα παιδί μόλις 8 ετών σε καταυλισμό Ρομά μετά από πυροβολισμούς στην αυλή του σπιτιού του από δύο άτομα, γνωστά στις αρχές, τα οποία αναζητούνται.

Δείτε επίσης: Νεκρό ένα ανήλικο παιδί από πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 8χρονο παιδί, όπως διαπιστώθηκε, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του. Όπως διαπιστώθηκε η σφαίρα που δέχτηκε προερχόταν είτε από καραμπίνα, είτε από 9άρι πιστόλι, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες.

Η δολοφονική επίθεση κατά μιας οικογένειας Ρομά, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Μαρίνου Αντύπα στο Ζεφύρι.

Έπαιζε στην αυλή όταν δέχθηκε τα σκάγια στο κεφάλι

«Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα ο ανήλικος έπαιζε στην αυλή και μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι δύο ένοπλοι επιβιβάστηκαν αμέσως στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν. Το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή» σημείωσε.

Η τραγική μητέρα αναγνώρισε και κατονόμασε τους δράστες στην αστυνομία, ενώ όπως είπε στους δημοσιογράφους οι δύο καταζητούμενοι είναι αυτοί που είχαν βαφτίσει τον οκτάχρονο αλλά και αυτοί που τον σκότωσαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε βεντέτα με αρκετά επεισόδια μεταξύ των οικογενειών του θύματος αλλά και των δολοφόνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter