Νέο μήνυμα Ζελένσκι: «Πηγαίνετε σπίτι σας, δεν έχετε καμία δουλειά στην Ουκρανία – Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Νέο μήνυμα Ζελένσκι: «Πηγαίνετε σπίτι σας, δεν έχετε καμία δουλειά στην Ουκρανία – Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

«Η Ουκρανία συνεχίζει να αμύνεται ενάντια στην ρωσική επίθεση» αναφέρει σε νέο του μήνυμα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσθέτοντας πως οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν καθ’ολη τη διάρκεια της νύχτας.

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε εκτός από την ελευθερία μας», είπε ο Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι η Ουκρανία λαμβάνει καθημερινά όπλα από τους διεθνείς συμμάχους της. Όπως είπε 16.000 ξένοι μισθοφόροι κατευθύνονται στην Ουκρανία για να πολεμήσουν υπέρ της χώρας του.

«Πολλές φορές στο παρελθόν θέλησαν να μας καταστρέψουν. Δεν τα κατάφεραν. Έχουμε περάσει τόσα πολλά. Αν κάποιος σκεφτεί πως οι Ουκρανοί, που έχουν υποφέρει τόσο, θα φοβηθούν, θα ‘σπάσουν’ ή θα παραδοθούν, τότε δεν ξέρει τίποτα για την Ουκρανία. Και δεν έχει καμία δουλειά στην Ουκρανία. Πηγαίνετε σπίτι σας! Προστατεύστε τους ρωσόφονους πολίτες που βρίσκονται στη χώρα μου» είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Ζελένσκι ανέφερε ότι η αλλαγή τακτικής της Ρωσίας και ο βομβαρδισμός αμάχων στις πόλεις απέδειξαν ότι η Ουκρανία ήταν επιτυχής στο να αντισταθεί στο αρχικό σχέδιο της Μόσχας να διεκδικήσει μια γρήγορη νίκη μέσω μιας χερσαίας επίθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter