Zero Waste Future: H κοινωνική πλατφόρμα της Coca-Cola για την ανακύκλωση, Sustainability Partner του TEDxAthens

Zero Waste Future: H κοινωνική πλατφόρμα της Coca-Cola για την ανακύκλωση, Sustainability Partner του TEDxAthens

Αθήνα 25 Μαΐου– Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής του TEDxAthens, επιστρέφει φέτος δυναμικά με την κοινωνική πλατφόρμα Zero Waste Future ως Sustainability Partner του συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με κεντρική θεματική το «The Great Unknown», το εμβληματικό συνέδριο, παγκόσμιας κλάσης για την Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα και τις Ιδέες, TEDxAthens, επιστρέφει για 11η χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θέτει τη Βιωσιμότητα στο επίκεντρό του. 

Με το Zero Waste Future Quiz, oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους γύρω από την ανακύκλωση και να μάθουν πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα. Το Quiz θα είναι διαθέσιμο μέσω του TEDx Webapp της Eventora και όσοι το ολοκληρώνουν, θα μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για να διεκδικήσουν πλούσια eco-friendly δώρα.

Το Zero Waste Future δημιουργήθηκε από την CocaCola στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) και με την υποστήριξη του Ιδρύματος της CocaCola (The CocaCola Foundation) στο πλαίσιο του παγκόσμιου οράματος της εταιρείας για έναν κόσμο όπου τίποτα δεν πάει χαμένο. Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο, ολιστικό πρόγραμμα-κληρονομιά, που στόχο έχει να εμπνεύσει  τους πολίτες να υιοθετήσουν τις πρακτικές της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας στην καθημερινότητά τους, δείχνοντας πώς τα απορρίμματα μπορούν να έχουν μια δεύτερη και τρίτη ζωή, και να αντιμετωπιστούν ως πόροι που μπορούν να δημιουργήσουν κοινές ευκαιρίες ανάπτυξης για ένα καλύτερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση δείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Zero Waste Future δείτε εδώ

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως. 

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook and LinkedIn.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
06/07/2022, 06:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter