Ζέστη και 0 – 0 στο φιλικό Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ζέστη και  0 – 0 στο φιλικό Ατρόμητος – ΑΕΚ

Η ζέστη ήταν… νικητής στο Περιστέρι στο φιλικό του Ατρόμητου με την ΑΕΚ! Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα, δείχνοντας να έχουν κάποια προβλήματα στην επίθεση.

Δοκάρι και χαμένο τετ α τετ είχε η Ένωση, που ήταν ελαφρώς καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο θετικός στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος, που για πέμπτο συνεχόμενο φιλικό δεν γνώρισε την ήττα και πάει στα παιχνίδι με την Ντινάμο Μπρεστ με καλή ψυχολογία και έχοντας δείξει ένα καλό πρόσωπο στην προετοιμασία, αν και του λείπει το εύκολο γκολ…

Η ΑΕΚ είχε ένα καλύτερο πρόσωπο από τον Ατρόμητο, στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας και η πρώτη απειλή ήταν στο 55′ με ένα σουτ του Μπακασέτα που σταμάτησε στα σώματα.

Επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 68′, όταν ο Γιακουμάκης από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 72ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι ο Μπογιέ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα ως σέντερ φορ, χωρίς να απειλήσει σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς (46΄Μέγερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46΄ Σάκιτς), Χατζηισαίας (46΄Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81 Στρούγγης), Γαρουφαλιάς, (46΄Μπουσούλαζιτς) Μάντσον (46΄ Βασιλακάκης), Μανούσος (77΄Νταβιώτης), Ενσικουλού (46΄Μπρούνο), Μούτζακιτς (46΄Ούμπιντες), Κουλούρης (46΄Κωτσόπουλος)

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας (61΄Τσιντώτας), Μπακάκης, Λόπες (85΄Μπότος), Οικονόμου (61΄Τσιγκρίνσκι), Λαμπρόπουλος (61΄Τσόσιτς), Γαλανόπουλος (81΄ Γιαννούτσος), Σιμόες, Μπακασέτας, Αλμπάνης (46΄Χουλτ), Λιβάγια (85΄Γιούσης), Γιακουμάκης (72′ Μπογέ)

Πηγή:gazzetta

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter