Ζέστη και ήλιος σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ζέστη και ήλιος σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια και αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και στο κέντρο της Αθήνας μπορεί και να φτάσει τους 27 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόβλεψη του σημερινού καιρού από τους μετεωρολόγους έχει ως εξής: 

Αττική

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 8 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 7 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Θεμοκρασία: Από 9 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 8 ως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 ως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter