Ζευγάρι έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πορταριά

Ζευγάρι έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πορταριά

Από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου έπεσε ένα ζευγάρι που έκανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Πορταριά, μετά από έντονο καυγά που είχαν για «περίεργα» μηνύματα στο κινητό της γυναίκας. 

Το νεαρό ζευγάρι, ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη και μία 32χρονη από την Καρδίτσα, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στις 5 τα ξημερώματα, ο 35χρονος φέρεται να ανακάλυψε κάποια «περίεργα» μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να μαλώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο και εκείνος να την έσπρωξε. Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να άνοιξε τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του 1ου ορόφου και πήδηξε από ύψος τριών μέτρων! Ο άντρας, μάλλον φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι την έσπρωξε, πήδηξε και αυτός…

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεν 32χρονη να υποστεί κακώσεις στην πλάτη, ο δε 35χρονος, να σπάσει το πόδι του.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν το ζευγάρι και τους μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται.

Για το περιστατικό την έρευνα ανέλαβε το Α.Τ Βορείου Πηλίου, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πως υπάρχει αδίκημα.

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter