Ζεύγος Χατζή – Ζεύγος Πουλή: Εταιρεία-φάντασμα στη Βουλγαρία και πραγματικό χρήμα από το ΚΕΕΛΠΝΟ (Έγγραφα)

Ζεύγος Χατζή – Ζεύγος Πουλή: Εταιρεία-φάντασμα στη Βουλγαρία και πραγματικό χρήμα από το ΚΕΕΛΠΝΟ (Έγγραφα)

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης ενημέρωσαν την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ότι δύο από τα ερευνώμενα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο κέντρο, και η σύζυγός του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, έχουν ιδρύσει εταιρεία στη Βουλγαρία.

 Η ενημέρωση της αρχής έγινε προκειμένου να ανοιχτούν τυχόν λογαριασμοί της εταιρείας και να ζητηθεί δικαστική συνδρομή, αφού τα δύο πρόσωπα εμπλέκονταν σε διάφορες πλευρές του σκανδάλου. Οι επιθεωρητές φαίνεται ότι θεώρησαν πολύ περίεργη τη σύσταση της εταιρείας στη Βουλγαρία τη συγκεκριμένη περίοδο, όχι μόνο γιατί σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών η γειτονική χώρα ήταν παράδεισος επένδυσης μαύρου χρήματος, αλλά κυρίως λόγω των εταίρων στην επιχείρηση. Οπως προέκυπτε, μέτοχος στην εταιρεία με την ονομασία Red Pepper ήταν επίσης η Αντιγόνη Χατζή, σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Τάκη Χατζή. O δημοσιογράφος μαζί με τον αδελφό της Αντιγόνης Χατζή Κώστα Αγγελάκη είναι ιδιοκτήτες δικτυακών σελίδων οι οποίες εισέπραξαν διαφήμιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ την εποχή του μεγάλου πάρτι, με εισηγήσεις της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου. Μετά τις αποκαλύψεις για την ύπαρξη της εταιρείας στη Βουλγαρία από το documentonews.gr ο Πουλής αρχικά διέψευσε ότι είχε εταιρεία και αναγκάστηκε να το παραδεχτεί μόνο μετά τη δημοσίευση των σχετικών εγγράφων. Ούτε σήμερα όμως εξηγεί πειστικά γιατί δύο στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ είχαν εταιρεία στον φορολογικό παράδεισο της Βουλγαρίας και, πολύ περισσότερο, γιατί προχώρησαν σε αγοραπωλησία της συγκεκριμένης εταιρείας μεταξύ τους, όταν μάλιστα υποστηρίζουν πως η εταιρεία δεν είχε καμιά δραστηριότητα. Ακριβώς αυτή η απουσία δραστηριότητας και εσόδων εκ μέρους της εταιρείας είναι που την καθιστά ελεγχόμενη, αφού τέτοιες εταιρείες που δημιουργήθηκαν από Ελληνες στη Βουλγαρία μετά το 2015 και δεν εμφανίζουν δραστηριότητα, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τις περισσότερες φορές συστάθηκαν για να μεταφερθούν χρήματα ή για να αγοραστούν ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία τα οποία καθίστανται αόρατα.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εταιρεία στη Βουλγαρία που είχαν ο Σταμάτης Πουλής και η σύζυγός του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου φέρνει σήμερα στο φως το Documento. Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο καθώς εκτός από τους δύο πρώην υπαλλήλους του αμαρτωλού ΚΕΕΠΛΝΟ εμπλέκεται πρόσωπο από τον στενό κύκλο εκδότη μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Αντιγόνη Χατζή-Αγγελάκη, σύζυγο του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, τα ηλεκτρονικά μέσα του οποίου έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ας δούμε όλα τα γεγονότα που προέκυψαν από τη δημοσιογραφική έρευνα.

Ίδρυση και αγοραπωλησίες

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Documento, το ιδρυτικό πρωτόκολλο των μετοχών του κεφαλαίου για την πρόσληψη διαχειριστή της εταιρείας υπογράφτηκε στις 6 Οκτωβρίου 2015 από την Αντ. Χατζή, σύζυγο του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου Τ. Χατζή και την πρώην υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρ. Θεοφιλάτου. Η εταιρεία καταχωρήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2015 στο βουλγαρικό εμπορικό μητρώο με όνομα Red Pepper Ltd. (РЕД ПЕПЪР ЕООД) και με αριθμό ЕИК/ПИК (ΑΦΜ) 203764756. Εμφανίζεται μέχρι και σήμερα να είναι ενεργή. Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντ. Χατζή στο Documento, η εταιρεία βρίσκεται υπό εκκαθάριση και κλείνει. Όλα αυτά τα χρόνια η Red Pepper δεν είχε καμία εμπορική δραστηριότητα ενώ ταυτόχρονα δήλωνε μηδενικούς ισολογισμούς. Έχει έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στην περιοχή Sredets στην οδό GS Rakovski Νο 145, ent. G, όροφος 1, διαμέρισμα 6.

Η Red Pepper ιδρύθηκε ως πολυπρόσωπη εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με δυο μετόχους. Την Ανδρ. Θεοφιλάτου, σύζυγο του Στ. Πουλή, και την Αντ. Χατζή, σύζυγο του εκδότη και δημοσιογράφου Τ. Χατζή. Η εταιρεία εμφανίζεται να έχει μετοχικό κεφάλαιο 2 λέβα (1,02 €). Αυτό κατανέμεται μεταξύ των μετόχων ως εξής:

– 1 μερίδιο 1 λεβ, συνολικής αξίας 1 λεβ, το οποίο αντιπροσωπεύει το 50% του κεφαλαίου (Αντ. Χατζή)

– 1 μερίδιο 1 λεβ, συνολικής αξίας 1 λεβ, το οποίο αντιπροσωπεύει το 50% του κεφαλαίου (Ανδρ. Θεοφιλάτου).

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του καταστατικού, η εταιρεία θα διοικείται και θα αντιπροσωπεύεται από την Αντιγόνη Χατζή του Νικολάου.

Να θυμίσουμε πως η Ανδρ. Θεοφιλάτου, μεταξύ άλλων αρμοδιοτήτων της, πρότεινε στη διεύθυνση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ποιους και πότε θα μοιραστεί η τεράστια διαφημιστική πίτα του οργανισμού. Από τις προτάσεις της αυτές δεν έλειπαν φυσικά εταιρείες, ιστοσελίδες ή άλλου είδους ΜΜΕ με ανύπαρκτη δραστηριότητα και παρουσία στον χώρο τους. Μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων του Τ. Χατζή, όπως το newpost.gr, το provocateur.gr, το statesman.gr, το περιοδικό «Newposter» αλλά και η εταιρεία TNC Group, κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκονται όλα τα παραπάνω, έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατόπιν πρότασης της Θεοφιλάτου.

Στις 13 Μαρτίου του 2016 και ενώ η εταιρεία δεν εμφανίζει μέχρι στιγμής καμία δραστηριότητα, ο Στ. Πουλής δηλώνει ότι επιθυμεί να γίνει μέτοχος του κεφαλαίου της εταιρείας Red Pepper Ltd. και να αγοράσει το μερίδιο (50%) της συζύγου του Ανδρ. Θεοφιλάτου. Εναν μήνα μετά, στις 15 Απριλίου 2016, η Αντ. Χατζή και η Ανδρ. Θεοφιλάτου αποφασίζουν σε γενική συνέλευση να εγκρίνουν την αίτηση του Σταμ. Πουλή να γίνει μέτοχος. Ταυτόχρονα, η πρώην υπεύθυνη του τμήματος διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ «θα τερματίσει τη συμμετοχή της ως μέτοχος και διαχειριστής της εταιρείας».

 Στις 13 Μαΐου 2016 η Ανδρ. Θεοφιλάτου έχει πουλήσει πλέον το μετοχικό της μερίδιο, αξίας 1 λέβα (50% της εταιρείας) στον σύζυγό της Στ. Πουλή. Την ίδια ημέρα η κ. Χατζή και ο κ. Πουλής υπογράφουν το καταστατικό της εταιρείας.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 σε γενική συνέλευση των δύο μετόχων αποφασίζεται η αποχώρηση του Πουλή από την εταιρεία και η μεταβίβαση του μετοχικού του κεφαλαίου στη σύζυγο του δημοσιογράφου Τ. Χατζή. Φτάνουμε στις 17 Οκτωβρίου του 2016. Τότε ο διωκόμενος σήμερα για υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ μεταβιβάζει και επίσημα το μετοχικό του μερίδιο στην Αντ. Χατζή αποχωρώντας από την εταιρεία. Ετσι αυτή περνά εξολοκλήρου στην κατοχή της συζύγου του δημοσιογράφου. Οπως αναφέρεται στα έγγραφα, «Ιδρύεται μονοπρόσωπη εταιρεία περιορισμένης ευθύνης σύμφωνα με τις διατάξεις του Εμπορικού Νόμου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το αντικείμενο δραστηριοτήτων της εταιρείας, το οποίο από την ίδρυσή της εμφανίζεται να παραμένει ίδιο. Πρόκειται για εταιρεία που μπορεί να κάνει τα πάντα, τόσο στη Βουλγαρία όσο και στην Ελλάδα. Από παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, δημοσιογραφικών υπηρεσιών και κατασκευή ιστοσελίδων μέχρι ξενοδοχειακές, διαφημιστικές, συμβουλευτικές και τουριστικές υπηρεσίες.

Στενή προσωπική σχέση

Ο Σταμάτης Πουλής, η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, ο Τάκης και η Αντιγόνη Χατζή δεν συναντήθηκαν τυχαία για να ανοίξουν κάποια εταιρεία στη Βουλγαρία. Η Θεοφιλάτου και το ζεύγος Χατζή κατάγονται από την Πάτρα. Πέρα από την κοινή καταγωγή συνδέονται και σε προσωπικό επίπεδο, με κουμπαριά. Το ζεύγος Χατζή έχει παντρέψει το ζεύγος Πουλή – Θεοφιλάτου. «Τη Θεοφιλάτου την ξέρουμε από την κοιλιά της μάνας της» δήλωσε στο Documento η σύζυγος του Τ. Χατζή. Η Αντ. Χατζή είναι πρώην τραπεζικός υπάλληλος και γεννήθηκε στην Πάτρα. Πατέρας της ήταν ο Νίκος Αγγελάκης, τραπεζικός και αυτός, που μεταξύ άλλων είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη χουντική ΕΠΕΝ του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου. Αδερφός της είναι ο Κώστας Αγγελάκης, στενός συνεργάτης του άντρα της Τ. Χατζή.

Προφανώς και δεν είναι ούτε κατακριτέο ούτε φυσικά παράνομο να ανοίξεις μια εταιρεία σε όποια χώρα θέλεις με τον κουμπάρο σου. Με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις στενή σχέση. Χρήζει όμως διερεύνησης όταν πρώην υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ και δη ένας εξ αυτών αρμόδιος για τον διαμοιρασμό της διαφημιστικής πίτας ανοίγουν εταιρεία σε φορολογικό παράδεισο εντός ΕΕ μαζί με σύζυγο εκδότη του οποίου τα ΜΜΕ και οι εταιρείες έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση από τον ίδιο οργανισμό. Ακόμη και αν αυτή η εταιρεία είχε μηδενικούς ισολογισμούς και δραστηριότητα.

Ερευνώντας εταιρείες συμφερόντων του δημοσιογράφου Τ. Χατζή σκοντάψαμε στην Blue Pepper. Πρόκειται για ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία που καταχωρήθηκε στο ελληνικό εμπορικό μητρώο με αριθμό 135959403000. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, πέραν του ονόματός της, η ημερομηνία ίδρυσής της. Συστάθηκε στις 17-9-2015, περίπου έναν μήνα πριν από την ίδρυση της Red Pepper στη Βουλγαρία.

Ως εταίροι της εταιρείας εμφανίζονται η TNC Group IKE και η WAY ΙΚΕ. Μέτοχος με 60% στην TNC Group είναι ο δημοσιογράφος Τ. Χατζής, ενώ 20% έκαστος έχουν ο αδερφός της συζύγου του Κ. Αγγελάκης και ο γιος του Νικόλαος Χατζής. Η εταιρεία εμφανίζει δραστηριότητα στην Ελλάδα με κανονικούς ισολογισμούς. Ερωτηθείς για την Blue Pepper ο Τ. Χατζής διαψεύδει ότι είναι μέτοχος και λέει: «Δεν είναι δικιά μου εταιρεία, ο κ. Αγγελάκης έχει άλλες δουλειές. Δεν τα γνωρίζω αυτά. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η εταιρεία με την εταιρεία στη Βουλγαρία». Τα έγγραφα όμως τον διαψεύδουν.

Απάντηση Αντιγόνης Χατζή

Το Documento επικοινώνησε με την Αντ. Χατζή, σύζυγο του δημοσιογράφου του Σκάι: «Φτιάξαμε την εταιρεία επειδή υπήρχαν ευρωπαϊκά κονδύλια για τουριστική ανάπτυξη. Να κάνουμε μελέτες. Μας πλησίασε κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά, με τα ευρωπαϊκά κονδύλια και πώς να μπεις στο ΕΣΠΑ».

Σχετικά με τα εκατοντάδες ευρώ που έλαβαν ΜΜΕ του συζύγου της από το ΚΕΕΛΠΝΟ κατόπιν πρότασης της Ανδρ. Θεοφιλάτου, συνεταίρου της στην εταιρεία, η κ. Χατζή υποστήριξε: «Η εταιρεία δεν έγινε κατά την περίοδο κυβέρνησης της ΝΔ. Εγινε επί εποχής Πολάκη. Τότε δεν δίνεται ούτε ένα ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η Red Pepper είναι δηλωμένη και στο πόθεν έσχες του συζύγου μου. Ο Τάκης Χατζής δεν συμμετείχε ποτέ στην εταιρεία. Δεν κρύψαμε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό». Ερωτηθείσα γιατί δεν λειτούργησε ποτέ δήλωσε: «Δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν έγινε καμία δουλειά. Δεν υπήρχε τζίρος. Δεν είχαν υπεραξία οι μετοχές. Η πώληση έγινε μ’ ένα λέβα. Δεν υπήρξε τραπεζικός λογαριασμός. Η εταιρεία έγινε για να κάνει κάποια πράγματα. Δεν έγιναν. Τελείωσε. Δεν υπήρχε καμία διακίνηση χρημάτων».

Σε ερώτηση του Documento γιατί διάλεξε τη Βουλγαρία και όχι την Ελλάδα απάντησε: «Εκεί δινόντουσαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η ΕΕ έδινε κονδύλια για τουριστική ανάπτυξη. Αυτό ήταν το concept». Εξηγώντας γιατί επέλεξε τον Στ. Πουλή και την Ανδρ. Θεοφιλάτου για συνεταίρους της η κ. Χατζή είπε: «Τη Θεοφιλάτου την ξέρουμε από την κοιλιά της μάνας της. Από μικρό παιδάκι. Τον Πουλή τον γνώρισα απ’ αυτήν όταν τον παντρεύτηκε. Δούλευε και στο Μαξίμου το κορίτσι. Τώρα αν έχουν άλλες δραστηριότητες που κάνουν άλλα πράγματα κ.λπ., αυτά δεν με αφορούν εμένα. Και εάν είναι λάθος αυτά που κάνουν είναι καταδικαστέα. Δεν έχω εγώ θέμα να καλύψω κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα».

Τέλος, ερωτηθείσα γιατί πήρε πάνω της όλη την εταιρεία είπε: «Αυτό είναι δικό μας θέμα. Δεν σας αφορά το τι έκανε μετά και το τι κάνουμε επιχειρηματικά εμείς. Την πήραμε και την κλείσαμε. Είναι υπό εκκαθάριση».

Απάντηση Σταμάτη Πουλής

Προτού δημοσιευτεί το πρώτο ρεπορτάζ του documentonews.gr για τη βουλγάρικη εταιρεία στη Σόφια που ανήκε σ’ εκείνον, στη σύζυγό του και την κουμπάρα του Αντ. Χατζή, ο διωκόμενος για άλλες υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του οργανισμού Στ. Πουλής αρνήθηκε τα πάντα. Οταν δημοσιεύτηκαν τα έγγραφα άλλαξε τακτική και παραδέχτηκε ότι είχε για λίγους μήνες ανενεργή εταιρεία στη Βουλγαρία.

Παραθέτουμε τον διάλογό μας με τον Σταμάτη Πουλή:

Δημ.: Γιατί την ανοίξατε στη Βουλγαρία και όχι στην Ελλάδα;

Πουλής: Δεν έχει κανένα νόημα η ερώτησή σας. Το ερώτημα να το απευθύνετε στον κ. Τσίπρα που έχει γονατίσει τη φορολογία για όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα το αντικείμενο ήταν δραστηριοποίηση σε θέματα τουρισμού στα Βαλκάνια. Δεν έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση οι εταιρείες όταν ανοίγουν, σε αντίθεση με τις εταιρείες του κ. Βαξεβάνη που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τράπεζες και άλλους φορείς που εξαρτώνται από το κράτος και το δημόσιο.

Δημ.: Εσείς ως υπάλληλοι ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί επιλέξατε αυτό το αντικείμενο για την εταιρεία;

Πουλής: Ξέρετε τα πτυχία του καθενός και ποιο είναι το αντικείμενό του; Η Βουλγαρία είναι χώρα της ΕΕ, αυτό που ρωτάτε είναι παράλογο. Σας προτείνω να κάνετε δημοσιογραφική έρευνα στα ταξίδια του Πετσίτη και τι σχέση είχε στη Βενεζουέλα.

Δημ.: Η Βουλγαρία είναι χώρα που συγκαταλέγεται στους φορολογικούς παραδείσους εντός της ΕΕ.

Πουλής: Δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Δεν έχει μεταφερθεί καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στη Βουλγαρία προκειμένου να υπάρξει αποφυγή για φορολογικούς λόγους. Ούτε για ευνοϊκότερη μεταχείριση. Η Βουλγαρία είχε επιλεγεί γιατί θα ήταν χώρα στην οποία θα υπήρχε δραστηριότητα όσον αφορά θέματα τουρισμού. Αρα δεν είχε καμία σχέση με φορολογικούς παραδείσους ή όχι. Δεν είχε χρηματοδότηση, γι’ αυτό δεν προχώρησε. Οταν δεν έχεις εξασφαλισμένη χρηματοδότηση όπως ο κ. Βαξεβάνης που έχει από τις τράπεζες και μπορεί να έχει μέσα ενημέρωσης σαν το Documento που δεν νομίζω ότι στηρίζονται πάρα πολύ στην κυκλοφορία αλλά έχουν παχυλή χρηματοδότηση από τις τράπεζες… Οι κανονικοί επιχειρηματίες δεν προχωράνε αν δεν ευοδωθεί.

Δημ.: Γιατί αγοράσατε το μερίδιο της συζύγου σας;

Πουλής: Γιατί η σύζυγός μου αποχώρησε για λόγους υγείας. Και το μερίδιο ήταν ένα λέβα Βουλγαρίας. Ηταν τυπικό. Διαδικασία καταστατική.

Δημ.: Γιατί είπατε πως έκλεισε η εταιρεία το 2016 ενώ τότε πουλήσατε το μερίδιό σας στην κ. Χατζή;

Πουλής: Η δική μου η συμμετοχή στην εταιρεία έχει κλείσει από τον Οκτώβριο του 2016. Δεν υπάρχω σε καμία άλλη εταιρεία. Πουλήθηκε για όσο ήταν η συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο, δηλαδή 1 λέβα Βουλγαρίας. Δηλαδή 0,51ευρώ Ελλάδας. Δηλαδή ένα μπουκαλάκι νερό. Να έρθετε να σας το κεράσω. Οσο ήμουνα – που δεν ήμουν ταυτόχρονα στην εταιρεία μου με τη γυναίκα μου ποτέ. Ηταν πρώτα εκείνη, μετά εγώ. Δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα της εταιρείας. Δεν είχε καν τραπεζικό λογαριασμό τότε. Διότι δεν υπήρχε δραστηριότητα. Η φορολογική δήλωση που έχει υποβληθεί και έχω αναρτήσει είναι μηδενική. Μηδενικές κινήσεις.

Σε δήλωσή του ο Πουλής μίλησε για στοχοποίηση από Βαξεβάνη αλλά και Πολάκη. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Η στοχοποίηση που κάνει ο κ. Βαξεβάνης στο πρόσωπό μου είναι προφανής. Κάθε φορά που κάνω μια αποκάλυψη που αφορά τον κ. Πολάκη, όπως ότι την Παρασκευή την προηγούμενη το υπουργείο Υγείας έφερε τροπολογία προκειμένου να βολέψει τα ρουσφέτια τα παράνομα για ακόμα δυο μήνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά ακολουθεί μια συκοφαντική και εντελώς αήθης από τον κ. Βαξεβάνη επίθεση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, επειδή με στοχοποιούν ο Πολάκης με τον Βαξεβάνη, να σταματήσω να αποκαλύπτω τα σκάνδαλα του Πολάκη».

Όπως φαίνεται, ο κ. Πουλής αντί να μπει στην ουσία της υπόθεσης έμεινε πιστός στη μέχρι τώρα επιθετική του συμπεριφορά κατά των δημοσιογράφων και των αποκαλύψεων με στοιχεία. Συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές, την ειρωνεία και τις συκοφαντίες εναντίον του Documento αλλά και του εκδότη του. Το ρεπορτάζ και τα έγγραφα μιλούν από μόνα τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter