Ζήστε τον γάμο των ονείρων σας στο μοναδικό Grace Mykonos

Ζήστε τον γάμο των ονείρων σας στο μοναδικό Grace Mykonos

Τι καλύτερο από έναν γάμο στο μαγικό νησί των ανέμων; Το Grace Mykonos, είναι ο απόλυτος χώρος για να ολοκληρώσετε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας!

Το υπερλούξ ξενοδοχείο – διαμάντι του νησιού είναι το ιδανικό μέρος για το γαμήλιο πάρτι ή τη δεξίωση που θέλετε να κάνετε, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις και το μόνο σίγουρο είναι πω ακόμα και οι πιο απαιτητικοί καλεσμένοι σας θα μείνουν ικανοποιημένοι!

Αισθητική με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Σκηνικό που συνθέτει το προσωπικό σας παραμύθι.

Με υπηρεσίες εξαιρετικής αισθητικής για τους νεόνυμφους και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Στο Grace Mykonos κάθε λεπτομέρεια τη μελετούν ειδικοί με εμπειρία και μεράκι. Διακόσμηση, μουσική, κρασί, ποτό και φυσικά την καλύτερη μεσογειακή κουζίνα από τον Chef του ξενοδοχείου.

Η σουίτα των νεονύμφων με τη μαγευτική θέα προς τη Δήλο και τον Άγιο Στέφανο διαθέτει ιδιωτική βεράντα, θεμαινόμενη πισίνα, και υπέροχα σκιασμένο σαλόνι…

Το προσωπικό του Grace Mykonos είναι στη διάθεση σας για να οργανώσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της προετοιμασίας ώστε εσείς να παραμείνετε ήρεμοι, γαλήνιοι και δραστήριοι στους ρυθμούς του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αρχίσετε να σχεδιάζετε το όνειρό σας στο νησί της Μυκόνου, παρακαλώ επικοινωνήστε με το res.mykonos@gracehotels.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter