Ζητούν και τα ρέστα…

Ζητούν και τα ρέστα…

Περισσότερα από 300 παιχνίδια των ελληνικών διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια έχουν κριθεί από την UEFA χειραγωγημένα.

Πολλά τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται στην ελληνική Σούπερ Λίγκα αλλά και στους κόλπους της ΕΠΟ, που καθιστούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα από τα πλέον διεφθαρμένα στην Ευρώπη. 

Συγκλονίστηκε το πανελλήνιο με τις υποθέσεις του «Koriopolis», της συμμορίας και των στημένων αγώνων και της πολυϊδιοκτησίας. Πολλές καταγγελίες έγιναν για κυκλώματα στη Β΄ Εθνική, για αγώνες που στήθηκαν από ομάδες, μέχρι και αποκαλύψεις για στημένα ματς από παράνομο στοίχημα μέσω κυκλώματος που δρούσε στην Ιταλία. 

Πόσοι και ποιοι τιμωρήθηκαν για όλα αυτά; Ούτε ένας! Ακόμη και δύο ομάδες που τιμωρήθηκαν πρωτόδικα με υποβιβασμό (ΟΦΗ και Αιγινιακός) πριν από τέσσερα χρόνια τελικά αθωώθηκαν, μόνο και μόνο γιατί έπεσαν πάνω να σώσουν την ομάδα της Κρήτης βουλευτές (με πρώτο τον Λ. Αυγενάκη, τον υφυπουργό που παριστάνει ότι πολεμάει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο) και παράγοντες. Πολλά τα σκάνδαλα, κανένας ένοχος. 

Ακόμη και παράγοντες που έχουν «διαπρέψει» στις «παράγκες» αθωώνονται και επιστρέφουν στον χώρο δριμύτεροι. Ειδικά στα δύο τελευταία σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν. 

Αυτό των στημένων αγώνων και εκείνο της πολυϊδιοκτησίας, στα οποία έπειτα από δικαστήρια, επιτροπές, εφέσεις, καθυστερήσεις και αερολογίες στρογγυλοποιήθηκαν τα πάντα και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν εις το πηλίκο! Ολοι καθαροί και αμόλυντοι, δεν υπήρξε το παραμικρό πταίσμα, συνεπώς το ποδόσφαιρο στη χώρα παραμένει πεντακάθαρο. 

Το χειρότερο είναι πως όλοι οι πρώην –πλέον– κατηγορούμενοι παίρνουν αέρα και ζητούν και τα ρέστα αντί να κρυφτούν από ντροπή. 

Αλλά ποιος την έχασε για να τη βρουν κάποιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Η ΕΠΟ; Η Σούπερ Λίγκα; Ποιος; Αφού το ψάρι βρομάει από το κεφάλι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter