«Ziggy Stardust and the Spiders From Mars» – Πανευρωπαϊκή προβολή για τον Ντέιβιντ Μπάουι

«Ziggy Stardust and the Spiders From Mars» – Πανευρωπαϊκή προβολή για τον Ντέιβιντ Μπάουι

Το ντοκιμαντέρ του Ντ. Α. Πενεμπέικερ «Ziggy Stardust and the Spiders From Mars» με την ιστορική συναυλία του Ντέιβιντ Μπάουι στις 3 Ιουλίου του 1973 στο Λονδίνο, θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Ευρώπη στις 7 Μαρτίου στο πλαίσιο εκδηλώσεων αφιερωμένων σε αυτόν._x000D_

Η βραδιά διοργανώνεται σε κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Γαλλία.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη συναυλία του Μπάουι και της μπάντας του «The Spiders From Mars» στο Hammersmith Odeon στο Λονδίνο στις 3 Ιουλίου του 1973. Στη συναυλία αυτή ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός ανακοίνωσε αιφνιδίως ότι «είναι το τελευταίο σόου που κάνουμε».

Εκτός από την ταινία για τη συναυλία θα παρουσιαστεί το φιλμ παραγωγής του μουσικού περιοδικού Mojo. Στην ταινία ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Φιλ Αλεξάντερ συζητά με τον ντράμερ του συγκροτήματος «The Spiders From Mars» Woody Woodmansey, τα απομνημονεύματα του οποίου με τίτλο «Η ζωή μου με τον Μπόουι: Αράχνη από τον Άρη» εκδόθηκαν πρόσφατα από τον οίκο Sidgwick & Jackson.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter