«Ζήλεψαν» τον Μητσοτάκη στη Ρωσία!

«Ζήλεψαν» τον Μητσοτάκη στη Ρωσία!

Τα ύστερα του κόσμου!

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση να δηλώνει -εμμέσως πλην σαφώς- πως δεν είναι ικανοποιημένη με τον πολίτη, γενικώς ή ειδικώς, όπως το πάρει κανείς, αλλά στη Ρωσία το προχώρησαν…

Σήμερα το Κρεμλίνο -διά του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου Νμίτρι Πεσκόφ- δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένο από την πορεία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού…

Προφανώς και εκεί η πολιτική εξουσία νίπτει τας χείρας της και πετάει αλλού το μπαλάκι δεδομένου μάλιστα πως πρόκειται και συγκεντρωτική εξουσία, έστω με πολλά μικρότερα και αντικρουόμενα κέντρα.

Μόνον που και εκεί υπάρχουν οι πολιτικές ευθύνες…

Ας σημειωθεί πως και στη Ρωσία ο εμβολιασμός γίνεται σε εθελούσια βάση.

«Όλοι μας ασφαλώς, πρέπει να μην είμαστε ικανοποιημένοι με τους ρυθμούς του εμβολιασμού», δήλωσε ο Πεσκόφ που θυμίζει λίγο Ελλάδα και την διακυβέρνηση Μητσοτάκη αφού κάπου στοχεύει και στον πολίτη.

Δεν ξέρουμε μάλιστα ποιος αντέγραψε ποιον ή αν είναι διεθνής συνταγή…

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πρόσθεσε ότι και «ο πρόεδρος (Πούτιν) διαρκώς αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να καλέσει όλους μας, που πρέπει να εμβολιασθούν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα».

Παράλληλα επισήμανε ότι «ο εμβολιασμός είναι ο μοναδικός τρόπος, για να σταματήσει η έξαρση του κορονοϊού και η περαιτέρω μετάδοση του» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι πανάκεια, αλλά είναι η μοναδική προστασία». «Άλλη δεν υπάρχει».

Στην Ρωσία παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων από την περασμένη εβδομάδα, ενώ την Κυριακή μόνο οι αρχές ανακοίνωσαν 14.700 μολύνσεις, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τον Φεβρουάριο.

Τελικά είναι παγκόσμιο σπορ της εξουσίας να αναζητά ευθύνες στους άλλους και να μην κοιτάζει ποτέ τον καθρέφτη, αναγνωρίζοντας τα λάθη της!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter