Ζήλεψε τον Μητσοτάκη ο Στυλιανίδης (Video)

Ζήλεψε τον Μητσοτάκη ο Στυλιανίδης (Video)

«Una Faccia, una Razza» και ισχύει απόλυτα όμως φαίνεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την μεταγραφή από την Κύπρο, τον νυν υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Προφανώς η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία είναι κάτι copy/paste και απέχει πολύ από την αίσθηση της ενσυνείδησης, του να μπορείς να μπεις στη θέση αυτού που του καίγεται το σπίτι, που ο σεισμός το καταστρέφει. Που χάνει τους κόπους μιας ζωής.

Δεν είναι μακριά η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έβλεπε την καταστροφή στη Βόρεια Εύβοια «ως ευκαιρία για να ξανασκεφτούμε πώς θέλουμε να δούμε την Εύβοια σε βάθος χρόνου».

«Μέσα από την τεράστια οικολογική καταστροφή στην Εύβοια να δούμε την ευκαιρία για μία νέα ανάπτυξη στις πληγείσες περιοχές», είχε πει χωρίς καν να σκέφτεται τη θέση των χιλιάδων πολιτών που είδαν την καταστροφή.

Ε, λοιπόν και ο Χρήστος Στυλιανίδης ήταν στην ίδια γραμμή Μητσοτάκη όταν έκανε τις δηλώσεις από την Κρήτη που γνώρισε τον εγκέλαδο και την καταστροφή.

«Καμιά φορά από τη φυσική καταστροφή μπορεί να βγει ακόμα και κάτι καλύτερο γιατί προσφέρονται ευκαιρίες»… είπε μπροστά στην κάμερα και στους κατοίκους.

Προφανώς κανείς εκ των δύο δεν ακουμπά στο έδαφος και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Πόση παρηγοριά για εκείνον που χάνει το σπίτι του!

Τι θα πεις σε αυτούς που έχασαν το σπίτι, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ψίχουλα;

Ή μήπως να πιστέψουμε πως με τις ενισχύσεις μπορείς να χτίσεις σπίτι;

Δεν χτίζονται σπίτια με βοήθεια μερικά χιλιάρικα ούτε ανασταίνεις μνήμες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter