Ζήστε τη θερινή κατασκηνωτική εμπειρία σε έναν ονειρεμένο τόπο!

Ζήστε τη θερινή κατασκηνωτική εμπειρία σε έναν ονειρεμένο τόπο!

Θέλετε τα παιδιά σας να περάσουν ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στην Αθήνα που παράλληλα σας εμπνέει ασφάλεια;

Μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα ονειρικό μέρος περιμένει τους μικρούς φίλους που επιθυμούν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι, γεμάτο αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές, που καλλιεργεί την ομαδικότητα και την συλλογική προσπάθεια μεταξύ των νεαρών κατασκηνωτών, δίχως να τους στερεί τη χαρά του δημιουργικού παιχνιδιού.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ιππασία, τοξοβολία, κολύμπι και ποδόσφαιρο αλλά και προγράμματα ζωγραφικής, χορού και θεατρικών παραστάσεων!

Παράλληλα, μεταξύ των δραστηριοτήτων μπορεί να βρει κανείς περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, αναρρίχηση, rodeo, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Την ίδια ώρα, εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι δίπλα στα παιδιά σε κάθε τους βήμα, για να διασφαλίσει την ασφάλειά τους. Πίσω από κάθε αθλητική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα που πλαισιώνει το κατασκηνωτικό πρόγραμμα υπάρχουν όχι μόνο εξειδικευμένοι συνεργάτες αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και ψυχολόγος.

Το “The Ranch”, που λειτουργεί από το 2001, απευθύνεται σε παιδιά 6-16 ετών και αποτελεί μια πλήρη παιδική κατασκήνωση γεμάτη με πρωτότυπες αθλητικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε με το “The Ranch” στα παρακάτω τηλέφωνα: 210.4100121 – 122 & 2741093800.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter