Ζητά και τα ρέστα ο «εξαφανισμένος» Παπαδόπουλος για την τραγωδία στα Τέμπη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι δεν έχει ευθύνη…» (Video)

Ζητά και τα ρέστα ο «εξαφανισμένος» Παπαδόπουλος για την τραγωδία στα Τέμπη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι δεν έχει ευθύνη…» (Video)

Προκλητικός ήταν ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, στην επανεμφάνισή του στο Κοινοβούλιο, προσπαθώντας να αποδώσει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Η αλήθεια βγαίνει στο φως, οι ευθύνες επιμερίζονται και αποδίδονται όπου ανήκουν. Δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση, αντίθετα, επιμένει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και αυτό θα το κρίνει ο ελληνικός λαός» είπε ο υφυπουργός, ομολογώντας άθελά του την κυβερνητική πρόθεση συμψηφισμού των ευθυνών για την τραγωδία.

Ως προς την κριτική για τη ρουσφετολογική τοποθέτηση του σταθμάρχη στη Λάρισα, ο κ. Παπαδόπουλος επικαλέστηκε διορισμούς σταθμαρχών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας στο σημείο να πει πως ο Χρ. Σπίρτζης «αντί να δώσει απαντήσεις, δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα» και, μάλιστα, τη στιγμή που ο ίδιος δεν πάτησε καν το πόδι του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τη συζήτηση επί της σύμβασης 717.

Για το κωμικοτραγικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε με τον ίδιο πρωταγωνιστή στο σταθμαρχείο της Λάρισας, αντέτεινε πως το μόνο φιάσκο που υπάρχει είναι αυτό της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «επισκέφτηκε ένα γιαπί και δεν είχε την ευθιξία να πάει δίπλα που είναι ο τοπικός σταθμός που στην ουσία είναι υποσύνολο του κεντρικού σταθμού τηλεδιοίκησης».

Επ΄αυτού, ο κ. Παπαδόπουλος συνέχισε την προσπάθεια συλλογικού εμπαιγμού, λέγοντας πως «ποτέ δεν είπαμε ότι λειτουργεί κεντρικό σύστημα τηλεδιοίκησης» και διαφωνώντας με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης περί προσωπικού του διασυρμού όταν έδινε εντολές να σταματήσει ο σταθμάρχης να απαντά με ευθύτητα στα δημοσιογραφικά ερωτήματα.

«Ο τοπικός πίνακας τηλεδιοίκησης λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά» συμπλήρωσε και κατέληξε λέγοντας: «Άρα, μη λέτε για φιάσκο δικό μου, είμαι πολύ προσεκιτκός και σοβαρός σε αυτά που λέω».

Στους ισχυρισμούς του υφυπουργού Μεταφορών απάντησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας ότι «αντί να ζητήσετε συγγνώμη, κουνήσατε και το χέρι στον συνδικαλιστή που τόλμησε να πει την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter