Ζητά και τα ρέστα ο Μαραβέγιας: «Ο Πολάκης είναι άσχετος και αδαής»

Ζητά και τα ρέστα ο Μαραβέγιας: «Ο Πολάκης είναι άσχετος και αδαής»

Μετατρέποντας την Ολομέλεια της Βουλής σε καφενείο, ο Κώστας Μαραβέγιας αντί να δώσει απαντήσεις, απηύθυνε χαρακτηρισμούς κατά του απόντα από τη συνεδρίαση, Παύλου Πολάκη, με φόντο την αποκάλυψη του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια εξασφάλισης χρηματοδότησης εκατομμυρίων μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

«Οφείλω ένα σχόλιο στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την τιμή να ασχοληθούν με εμένα και την οικογένειά μου» είπε εισαγωγικά ο βουλευτής Μαγνησίας με τη ΝΔ, προσθέτοντας πως με τον Π. Πολάκη ασχολείται πλέον η Δικαιοσύνη εξαιτίας της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του.

«Οι συνάδελφοι θα έπρεπε εξ αρχής να έχουν καταθέσει Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων αντί να αφήσουν έναν αδαή να ασχολείται με την υπόθεση» σχολίασε και συνέχισε σε αντίστοιχο ύφος: «Πόσο άσχετος είναι ο κ. Πολάκης αποδεικνύεται από σημερινή του ανάρτηση που λέει ότι ο Αναπτυξιακός δεν προέβλεπε χρηματοδοτήσεις για τέτοιου είδους επιχειρηματικά σχέδια».

Αφού ο Κ. Μαραβέγιας προέβη σε αυτού του είδους τα σχόλια, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για προσπάθεια δημιουργίας «ατμόσφαιρας πολιτικού χαμαιτυπείου», η οποία «δεν πρέπει να αποσπάσει την κυβέρνηση και τη ΝΔ από το πλήθος των θετικών μέτρων που παίρνουν».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Μαραβέγιας έκλεισε αγορά κλινικής για 1,3 εκατ. ευρώ

Μήνυση Κωνσταντίνου Μαραβέγια στον Παύλο Πολάκη – Απάντηση μέσω συνέντευξης Τύπου από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter