Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τίτλοι τέλους σε μία σπουδαία καριέρα – Συγκίνηση και αποθέωση στο Μιλάνο (Photos – Video)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τίτλοι τέλους σε μία σπουδαία καριέρα – Συγκίνηση και αποθέωση στο Μιλάνο (Photos – Video)

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο στο ποδόσφαιρο», ανακοίνωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης Μίλαν – Βερόνα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Εμφανώς συγκινημένος και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Μίλαν, ο Σουηδός επιθετικός έριξε την αυλαία μίας σπουδαίας καριέρας 25 ετών, αγωνιζόμενος σε top επίπεδο.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε 493 γκολ, δεκάδες εξ αυτών αποδείχθηκαν εμβληματικά, φορώντας τις φανέλες των Μάλμε, Γιουβέντους, Άγιαξ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Λος Άντζελες Γκάλαξι και της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε και με τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας, αλλά αγαπήθηκε περισσότερο στη Μίλαν, κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 3 Σούπερ Καπ. Στο παλμαρέ του βρίσκονται επίσης 4 πρωταθλήματα, 3 League Cup, 2 Κύπελλα Γαλλίας, ένα πρωτάθλημα και δύο Super Cup Ισπανίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup Ολλανδίας, αλλά και ένα Super Cup και ένα League Cup στην Αγγλία. Παράλληλα, ο Ζλάταν είχε κατακτήσει το Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύνολο, 32 τίτλοι…

«Έφτασε η στιγμή να πω αντίο στο ποδόσφαιρο, όχι σε εσάς. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά εντάξει. Τόσες πολλές αναμνήσεις. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Μιλάνο, μου δώσατε χαρά, την δεύτερη αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και βρίσκονται κοντά μου», δήλωσε δακρυσμένος ο Σουηδός φορ γνωρίζοντας την αποθέωση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter