Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ήρθε η ώρα να φύγει τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή

Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό Κυριάκου Μητσοτάκη και ήρθε η ώρα να φύγει τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βάλαμε σε δεύτερο πλάνο την πολιτική σύγκρουση και προτάξαμε την ανθρώπινη ζωή. Δείξαμε ανοχή, αποφύγαμε την πάγια πρακτική της Δεξιάς που ως αντιπολίτευση, πάντα στα δύσκολα επενδύει στην καταστροφή και υπονομεύει κάθε εθνική προσπάθεια. Προτείναμε διαρκώς λύσεις, καταθέταμε προτάσεις, προτείναμε ακόμα και υπουργό Υγείας. Πρωτοφανές να μοιραστούμε την ευθύνη. Δύο χρόνια κάναμε παραπάνω απ’ ό,τι μας αναλογεί. Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε το Μαξίμου πως έχει ξοδέψει εκατομμύρια από τα χρήματα των πολιτών για να επιβάλει στα ΜΜΕ να κρύβουν την αλήθεια και να λιβανίζουν τον πρωθυπουργό για να προσθέσει ότι «έχει δαπανήσει 2 δις σε απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, σπάζοντας το ρεκόρ σε απευθείας αναθέσεις από τη μεταπολίτευση και μετά».

«Η χώρα είναι πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη. Η χώρα είναι πρωταθλήτρια στις τιμές του ρεύματος στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των νοικοκυριών δεν βγάζει τον μήνα και η κυβέρνηση μας λέει ότι το φαινόμενο είναι παροδικό» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ενώ χαρακτήρισε τον χειμώνα που έρχεται τον πιο σκληρό της τελευταίας δεκαετίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter