«Ζωντανός» στο τέλος ο Ολυμπιακός (1-1) με τη Σλόβαν

«Ζωντανός» στο τέλος ο Ολυμπιακός (1-1) με τη Σλόβαν

Ένα γκολ του Ελ Αραμπί λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης (86’), έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα play off του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μαροκινός με κεφαλιά ισοφάρισε το γκολ του Γκριν στο 63’  (μετά από τραγικό λάθος του Παπασταθόπουλου), με το οποίο η Σλόβαν είχε πάρει το προβάδισμα και πλέον με το 1-1 να διαμορφώνει τα αριθμητικά δεδομένα του παιχνιδιού, όλα θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας.

Ωστόσο, η εικόνα των «ερυθρόλευκων» για ακόμη ένα παιχνίδι (το πρώτο με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο) ήταν κακή και, φυσικά, αν δεν υπάρξει σημαντική βελτίωση στις επτά ημέρες που μεσολαβούν, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Μια εικόνα που «ήθελε» τους πρωταθλητές Ελλάδας και πάλι χωρίς δημιουργία, και πάλι με σοβαρά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, και πάλι με πολλά κακώς κείμενα σε όλες τις γραμμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την έχασαν οι Σλοβάκοι στο 16’ με το δοκάρι του Μπαρσεγιάν, ενώ μάλλον προκαλεί ερωτηματικά η επιλογή του τεχνικού του Ολυμπιακού να μην χρησιμοποιήσει από την αρχή τον (σκόρερ) Ελ Αραμπί, προτιμώντας στη θέση του τον Τικίνιο που δεν φάνηκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (68’ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (79’ Ροντρίγκεζ), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (68’ Ελ Αραμπί).

ΣΛΟΒΑΝ: Χόβαν, Πούστσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κούτσκα (90’+1 Άγκμπο), Κανκάβα, Μπαρσεγιάν (82’ Ραμίρες), Τσακβετάτζε (90’+1 Τσάβριτς), Ζμρχάλ (85’ Μεντβέντεφ), Γκριν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter