Ζουπανιώτης προς Οικονόμου: Έχεις ακόμη ώρα να πας στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον συνάδελφο Βαξεβάνη (Video)

Ζουπανιώτης προς Οικονόμου: Έχεις ακόμη ώρα να πας στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον συνάδελφο Βαξεβάνη (Video)

Ενοχλήθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, από το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη για συμπαράσταση στον Κώστα Βαξεβάνη έξω από τον Άρειο Πάγο όπου κλήθηκε ο εκδότης του Documento. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης φροντίζει να του απαντήσει κατάλληλα με αιχμηρό tweet:

 

Νωρίτερα, από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, ο Δ. Οικόνομου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Βαξεβάνης, ξέρω ότι τον έχει καλέσει η Δικαιοσύνη. Μπορείς εσύ να πας να πάρεις θέση πριν πει η Δικαιοσύνη; Όταν είσαι πολιτικός και έχεις ορκιστεί στη Βουλή και στο σύνταγμα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;» 

O εκδότης του Documento σε ανάρτησή του στο Twitter του απάντησε λέγοντας: «σύμφωνα με την ΕΣΔΑ κάθε πολίτης έχει δικαίωμα κρίσης της Δικαιοσύνης. Υπάρχει και σχετική καταδίκη της Ελλάδας (υπόθεση Αλιφαντάκη). Πόσο μάλλον όταν η χώρα έχει χαμηλή κατάταξη στην ελευθερία Τύπου. Καλό βέβαια είναι να μην στηρίζουμε παιδεραστές σε δίκες».

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου; «Όπως γνωρίζουμε οι εξουσίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Και ιδιαίτερα η δικαστική δεν πρέπει να πιέζεται από πουθενά. Πρέπει να λειτουργεί και να αποφασίζει ανεπηρέαστη. Αυτό ακριβώς είπα».

Εν συνεχεία ο Κ. Βαξεβάνης πήρε ξανά τη σκυτάλη: «Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη είναι όσα λέει ο Αδωνης για τους φίλους του στο ΚΕΕΛΠΝΟ μέσα στη Βουλή. Ή μήπως όχι; Και οι απειλές ότι θα γδάρει δικαστες και μάρτυρες. Παρέμβαση είναι να στέλνεις βουλευτές σου να στηρίξουν παιδεραστή», αναφερόμενος στην περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη.

Και επίσης συμπληρώνει: «Επίσης η Δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη. Πρέπει να είναι. Αν έχεις αμφιβολία ρώτα τον περίπτερα σου όχι αυτούς που βγάζεις στην εκπομπή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter