Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ζουράρις: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα

"Θα δω αν θα ψηφίσω τα μέτρα", ανακοίνωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και πρόσθεσε: "Διαφωνώ με όλα τα μέτρα, διότι η χώρα είναι υπό κατοχήν και αποικία χρέους, είπε ο κ. Ζουράρις, προσθέτοντας ότι «οι θέσεις της κυβέρνησης είναι αριστερές, η εφαρμογή δεν είναι».Μιλώντας στον τηλεοπτικόσ ταθμό ΑΝΤ1 ο κ.Ζουράρις τόνισε: «Με όλα διαφωνώ, διότι η χώρα είναι υπό κατοχή κι είναι αποικία χρέους, με αντίμετρα θα γλιτώσουμε την υποταγή», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι, «εγώ υποχρεώνω τον εαυτό μου, δεν με υποχρεώνει κανείς. Γι’αυτό κάνω πράγματα που δεν πιστεύω».

Επίσης, σημείωσε πως ίσως στο μέλλον παραιτηθεί της θέσης του, αλλά δεν το θεωρεί πιθανό με τις δεδομένες συνθήκες, αφού:«είμαι υπουργός γιατί έκρινα ότι, σε αυτή τη δύσκολη φάση πρέπει να κυβερνήσει η αριστερά. Όταν κρίνω ότι δεν πρέπει να την στηρίζω, θα φύγω».

Ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση είναι αριστερά, σχολίασε «οι θέσεις είναι αριστερές, η εφαρμογή δεν είναι».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.