Ζουράρις: «Αριστοφανικό αριστούργημα» και σατυρικό το σύνθημα (Video)

Ζουράρις: «Αριστοφανικό αριστούργημα» και σατυρικό το σύνθημα (Video)

Ο Κώστας Ζουράρις αναφερόμενος στις προκλητικές του δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού και του Άρη δήλωσε ότι το επίμαχο σύνθημα είναι “αριστοφανικό αριστούργημα” και “παιδεία”.

“Είναι αριστοφανικό, βγαίνει από τη μεγάλη παράδοση του ελληνικού πολιτισμού. Ένα ανέκδοτο, ένα σατυρικό δεν καταφέρεται ποτέ εναντίον ουδενός” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος στο σύνθημα «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…»

“Επιτρέπεται πλήρως (να μιλώ με αυτόν τον τρόπο) επειδή είμαι Παιδείας. Αυτό είναι παιδεία. Δεν είναι προσβλητικό”.

Αναφερόμενος στην παραίτηση του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας ο κ. Ζουράρις δήλωσε ότι “τον Ζουράρι δεν μπορείς να υποδείξεις παραίτηση. Εγώ έφευγα πάντοτε, έφυγα από το συνέδριο του ΚΚΕ Εσωτερικού το 1986, όταν είδα ότι υπάρχει απόκλιση ανάμεσά μας (…) Μου τηλεφώνησε ο Πάνος (Καμμένος) και μου λέει «φρόντισε να τα μαζέψεις κάπως». Λέω ‘πάρα πολύ απλό να τα μαζέψω. Παραιτούμαι'”.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ και αντιπροέδρου της Βουλής, Δημήτρη Καμμένου, απάντησε μεταξύ άλλων: “Δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος που ‘δήλωσε ή εγώ ή ο Ζουράρις'” και εξήγησε ότι ήδη από τον Ιανουάριο είχε έντονες προστριβές με την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε μία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις 8 Ιανουαρίου, την οποία ακολούθησε υπουργικό συμβούλιο, κατά την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση από τη θέση του ως υφυπουργού Παιδείας για ένα ταξίδι που έπρεπε να κάνει στην Αλβανία σχετικά με κάποιες διορθώσεις στα αλβανικά σχολικά βιβλία, για θέματα που σχετίζονται με χάρτες και τους Τσάμηδες.

Στο ερώτημα εάν θα θα πάψει να ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είπε “ιδέα δεν έχω” ενώ ξεκαθάρισε πως σήμερα θα ψηφίσει “ναι” στο πολυνομοσχέδιο και ότι θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter