Ζουράρις: «Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μετά το 2019»!

Ζουράρις: «Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μετά το 2019»!

Ο υφυπουργός Παιδείας διερωτήθηκε εάν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει Γερμανία, θα υπάρχει Ε.Ε.

«Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις κληθείς να σχολιάσει τις νέες απαιτήσεις των δανειστών για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Πρόσθεσε πως «εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση» και διερωτήθηκε εάν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει Γερμανία, θα υπάρχει ΕΕ.

Υπογράμμισε πάντως πως εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί νέα μέτρα για τώρα θα είναι βαριά ήττα. Κληθείς να σχολιάσει την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση τόνισε πως «στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικημένος έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως».

Τέλος αναφερόμενος στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί κατάργησης της διδασκαλίας της Αντιγόνης στο Λύκειο ανέφερε πως δεν έχει ιδέα για το εάν υπήρξε σχετική εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, τόνισε πως προφανώς δεν μπορεί να υπήρξε καπνός χωρίς φωτιά και χαρακτήρισε φρικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter