ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο (video)

Eπεισόδιο σε βάρος του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο δημιούργησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμποδίζοντας τον να καταθέσει στεφάνι. Την κατάσταση έσωσε ο Μανώλης Γλέζος.

Στη διάρκεια της τελετής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε μπροστά στο μνημείο της σφαγής και έλεγε στο Γερμανό πρέσβη Πέτερ Σόοφ ότι δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει στεφάνι, εξαιτίας της στάσης που κρατά η χώρα του για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Δημιουργήθηκε αναστάτωση και τότε σηκώθηκε από τη θέση του ο Μανώλης Γλέζος και παραμερίζοντας την οδήγησε τον Πέτερ Σόοφ στο σημείο όπου καταθέτονταν τα στεφάνια και καταχειροκροτήθηκε

"Το παιδί του εγκληματία, όσα εγκλήματα και αν έχει κάνει ο πατέρας του, η μάνα του, δεν ευθύνεται για αυτά" δήλωσε στη συνέχεια ο Μ. Γλέζος.

Στη συνέχεια, με ανάρτησή της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να υπερασπιστεί της κίνησής της λέγοντας μεταξύ άλλων πως "τα στεφάνια που επικυρώνουν την άρνηση αποκατάστασης αυτών των εγκλημάτων δεν είναι συγγνώμη, αλλά κοροϊδία". Όπως επιμένει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η Γερμανία δεν έχει δικαίωμα να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των σφαγιασθέντων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.