Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο (video)

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο (video)

Eπεισόδιο σε βάρος του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο δημιούργησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμποδίζοντας τον να καταθέσει στεφάνι. Την κατάσταση έσωσε ο Μανώλης Γλέζος.

Στη διάρκεια της τελετής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε μπροστά στο μνημείο της σφαγής και έλεγε στο Γερμανό πρέσβη Πέτερ Σόοφ ότι δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει στεφάνι, εξαιτίας της στάσης που κρατά η χώρα του για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Δημιουργήθηκε αναστάτωση και τότε σηκώθηκε από τη θέση του ο Μανώλης Γλέζος και παραμερίζοντας την οδήγησε τον Πέτερ Σόοφ στο σημείο όπου καταθέτονταν τα στεφάνια και καταχειροκροτήθηκε

“Το παιδί του εγκληματία, όσα εγκλήματα και αν έχει κάνει ο πατέρας του, η μάνα του, δεν ευθύνεται για αυτά” δήλωσε στη συνέχεια ο Μ. Γλέζος.

Στη συνέχεια, με ανάρτησή της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να υπερασπιστεί της κίνησής της λέγοντας μεταξύ άλλων πως “τα στεφάνια που επικυρώνουν την άρνηση αποκατάστασης αυτών των εγκλημάτων δεν είναι συγγνώμη, αλλά κοροϊδία”. Όπως επιμένει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η Γερμανία δεν έχει δικαίωμα να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των σφαγιασθέντων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter