Ζωή μέσα στα κύματα. Ιστορίες ναυτικών για πειρατές και όμορφα κορίτσια, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Ζωή μέσα στα κύματα. Ιστορίες ναυτικών για πειρατές και όμορφα κορίτσια, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Στο Στέκι του Σαράντου, ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Ακτής Μιαούλη στο λιμάνι του Πειραιά πέντε παλιοί ναυτικοί άνοιξαν την καρδιά τους στην Έμυ Ντούρου και μοιράστηκαν μαζί της ιστορίες της θάλασσας.

-Η Έμιλι Μόρτιμερ και ο Μπεν Γουίσοου που πρωταγωνιστούν στο απόλυτα χριστουγεννιάτικο φιλμ της εποχής, το «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει», αναφέρουν στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη τα μυστικά της θρυλικής γκουβερνάντας.

-Μία συζήτηση της Ηλέκτρας Ζαργάνη με τον Τάσο Θεοφίλου με αφορμή το βιβλίο του «Είναι Ηδη Νεκρός», αστυνομική νουβέλα βασισμένη σε δικογραφία που του είχε εμπιστευτεί ένας συγκρατούμενος του στη φυλακή.

-Μια καινούργια έκδοση από τη Historical Quest μοιάζει προσαρμοσμένη απόλυτα στο πνεύμα των ημερών. Η Αμαλία Δενδρινού γράφει για το βιβλίο «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ζωγραφικής» που παρουσιάζει πίνακες με θέμα τη μεγάλη γιορτή των χριστιανών από τον 14ο έως τα μέσα του 20ού αιώνα.

-Κλασικά έργα λογοτεχνίας, ιστορικά, δοκίμια και ανθολογίες συντροφεύουν τις ημέρες των γιορτών και η Εμυ Ντούρου επιλέγει μερικά από τα πιο σπουδαία βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter