«Ζωντάνεψε» και το site που δεν υπήρχε και έδωσε διαφήμιση ο Πέτσας

«Ζωντάνεψε» και το site που δεν υπήρχε και έδωσε διαφήμιση ο Πέτσας

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σήμερα μετά τις αποκαλύψεις του documentonews.gr για ανύπαρκτα sites στα οποία ο Πέτσας και η κυβέρνηση μοίρασαν εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή που το ΕΣΥ πάλευε καθημερινά αβοήθητο και με τεράστιες ελλείψεις στην πρώτη γραμμή της “μάχης” με αντίπαλο τον κορονοϊό.

Όπως γράψαμε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, στη λίστα που δόθηκε από τον Στέλιο Πέτσα στη δημοσιότητα και δηλώνονται τα ΜΜΕ που έλαβαν κομμάτι απ’ την πίτα της τεράστιας χρηματοδότησης (σ.σ την οποία ανέλαβε να μοιράσει μια ιδιωτική εταιρεία), εμπεριέχεται και site το οποίο δεν λειτουργεί.

Το site λέγεται diavouleusi.gr και εμφανιζόταν, όσες φορές και εάν το επισκεφτήκαμε νωρίτερα, σφάλμα (502 Bad gateway). Προσπαθήσαμε να καλέσουμε και στα τηλέφωνα που βρήκαμε μέσω των στοιχείων που είχαν αποθηκευτεί στη γνωστή ιστοσελίδα waybackmachine, αλλά όχι μόνο δεν λειτουργούσαν αλλά εμφανίζονταν να μην υπάρχουν καν.

Πλέον, όπως έγινε και με το blog του Φουρθιώτη, το site “ζωντάνεψε” και φαίνεται μέχρι στιγμής να λειτουργεί πάλι κανονικά.

Εξακολουθεί ωστόσο στην similarweb, της δημοφιλέστερης και πιο έγκυρης πλατφόρμας για την καταγραφή της επισκεψιμότητας ιστοσελίδων του διαδικτύου, να μην υπάρχει γι’ αυτό κανένα στοιχείο αναγνωσιμότητας. Στη δε alexa.com, μιας ακόμη γνωστής πλατφόρμας καταγραφής analytics (στατιστικά) ιστοσελίδων, εμφανίζεται να κατέχει τη θέση 3.095.696!

Το τελευταίο online ίχνος του εν λόγω site εντοπιζόταν στις 4 Δεκεμβρίου του 2019. Μήνες δηλαδή πριν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Το βράδυ της Τετάρτης (10-6-2020), φαίνεται ως δια μαγείας να δημιουργείται νέο ίχνος, περί τις 18:00 το απόγευμα. Δυο ώρες μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter