Διάλεξη με θέμα “3D Models & Κατασκευές στον Κινηματογράφο”

Διάλεξη με θέμα “3D Models & Κατασκευές στον Κινηματογράφο”

Η SAE Technology Group Athens παρουσιάζει την Τετάρτη 12 Ιουλίου ώρα 18:00 μια ανοιχτή για το κοινό διάλεξη με θέμα “3D Models & Κατασκευές στον Κινηματογράφο”.

Πώς οι τρισδιάστατες κατασκευές και τα μοντέλα συναντάνε τον κινηματογράφο και το 3D animation στη σύγχρονη εποχή;

Πώς ο αναλογικός κόσμος ενσωματώνεται σε μία ψηφιακή παραγωγή προσδίδοντας μοναδικότητα και ξεχωριστές εμπειρίες στον θεατή;

Ποιες αρετές και γνώσεις σχετικά με την αναλογική δημιουργία είναι σημαντικό να κατέχει ο απόφοιτος του Animation και γιατί;

Το Animation Department της SAE στην Ελλάδα διοργανώνει, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού έτους για όλους τους νέους 3D Animation σπουδαστές, μια άνοιχτη διάλεξη με τον εισηγητή του SAE Creative Media College και διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό μοντέλων, Δημήτρη Καλυβιώτη.

Ο Δημήτρης Καλυβιώτης (behance.net/Dimitri-Kaliviotis) αντλώντας γνώσεις από τις συνεργασίες του με τις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ θα παρουσιάσει τη θέση των χειροποίητων κατασκευών στην ψηφιακή εποχή. Με βίντεο, αντικείμενα, εικόνες και αφήγηση εμπειριών απο εργασίες του για παραγωγές όπως “The Fountain”, “300”,”A Night At The Museum”, “Taking Lives” και “Mummy III”, θα αναλύσει το ρόλο των κατασκευών (μινατούρες, props, μοντέλα σύλληψης κλπ) και πως αυτές συνυπάρχουν με τα ψηφιακά εργαλεία και την ψηφιακή εικόνα. Παράλληλα, ο Δημήτρης Καλυβιώτης θα αναλύσει και το ρόλο των κατασκευών στον δημιουργικό χώρο, παρουσιάζοντας παραδείγματα μέσα από τις εργασίες του με δημιουργικά γραφεία και τις εταιρείες παιχνιδιών και διαφήμισης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις θέσεων, πατήστε εδώ: Διεύθυνση: Κοραή 2, Μοσχάτο, εκατό μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter