Γερμανία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα Ντόρτμουντ και Μπάγερν

Γερμανία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα Ντόρτμουντ και Μπάγερν

Λίγες ώρες μετά την δολοφονική επίθεση στην αποστολή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Από χθες βράδυ αλλά κυρίως από νωρίς σήμερα το πρωί, το Άνω Ντόρτμουντ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται διασκορπισμένες παντού, προκειμένου να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή του αποψινού αγώνα με την Μονακό (19.45, Cosmote TV). Σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων από το “Signal Iduna Park” που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, τα μέτρα είναι δρακόντεια και οι έλεγχοι από αρκετές ζώνες ασφαλείας εξονυχιστικοί.

Όμως, το ίδιο συμβαίνει ήδη και στο Μόναχο. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης για τον προημιτελικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει αργότερα (21.45), αστυνομικές δυνάμεις παίρνουν θέσεις γύρω και μακριά από την «Allianz Arena», για να μη βρεθούν προ απροόπτου.

Η Γερμανία βρίσκεται σε συναγερμό και είναι φυσικό κι επόμενο τα μέτρα ασφαλείας στα δύο γήπεδα να είναι κάτι περισσότερο δρακόντεια και οι έδρες της Μπορούσια αλλά και της Μπάγερν να θυμίζουν φρούρια. Και μπορεί ο φόβος να υπάρχει παντού, όμως το κλίμα φαινομενικά τουλάχιστον είναι ήρεμο και τόσο οι κάτοικοι όσοι και οι φίλαθλοι που ετοιμάζονται να πάνε στα δύο μεγάλα παιχνίδια, δείχνουν ψύχραιμοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter