Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την επιστολή της Αννίτας Π. «Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε»

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την επιστολή της Αννίτας Π. «Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε»

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την επιστολή της «Αννίτας Π.» επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ αναπαράγουν ενθουσιωδώς κείμενο που είναι ουσιαστικά ανώνυμο.

Η έλλειψη σαφούς ονόματος, σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο, καθιστά το κείμενο αναξιόπιστο, ενώ παράλληλα στηλιτεύει τα ΜΜΕ που δημοσίευσαν το εν λόγω κείμενο ελαφρά τη καρδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε για την αποκάλυψη του Documento ότι η «Αννίτα Π.» είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου, συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Διαβάστε ακόμη: Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην Αννίτα Π.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα γράφει στην ανάρτησή της:

«Μια επιστολή που αρχίζει «Άκου να σου πω Αλέξη τωρα που έθαψα τους νεκρούς ΜΟΥ» υπογράφεται από κάποιαν ‘Αννίτα Π.’ Συνεπώς το κείμενο που αναπαράγεται ενθουσιωδώς από τα ΜΜΕ είναι ανώνυμο. Και μην πουν μερικοί ‘η αποστολέας είναι σύζυγος του τάδε ή του δείνα’. Η έλλειψη υπογραφής καθιστά το κείμενο αναξιόπιστο τέλος. Δηλαδή όποιος στέλνει κάτι κι υπογράφει Θανάσης Κ και Μαιρούλα Β εμείς το δημοσιεύουμε ελαφρά τη καρδία; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156066592594177

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter