Η σχέση του Ευάγγελου Αντώναρου με τον γελοιογράφο Βαγγέλη Παυλίδη που πέθανε χθες – Και πώς τον αποχαιρετά

Η σχέση του Ευάγγελου Αντώναρου με τον γελοιογράφο Βαγγέλη Παυλίδη που πέθανε χθες – Και πώς τον αποχαιρετά

Εκτός από πολιτικός και δημοσιογράφος ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι γιος του μεγάλου Έλληνα γελοιογράφου, Αρχέλαου. 

Και όπως αποκαλύπτει, ο Αρχέλαος υπήρξε δάσκαλος του Βαγγέλη Παυλίδη, του σκιτσογράφου που πέθανε χθες, και με τον οποίο ο κ. Αντνώναρος ήταν καλοί φίλοι.  

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου στο Facebook:

Στην άλλη ακρη της Δωδεκανήσου στη Πάτμο έμαθα μόλις με μεγάλη συγκίνηση ότι έφυγε από κοντά μας ο Ροδίτης Βαγγέλης Παυλίδης. Ο καλός μου φίλος ηταν από τους πολύ σπουδαίους της πιο “αυθάδους μορφής τέχνης” όπως συνήθιζε να λέει, της γελοιογραφίας γιατι σατιρίζει την εξουσία, την κάθε εξουσία Τον γνώρισα σχεδόν από τα πρώτα του βήματα, γιστί ηταν φίλος του πατέρα μου του Αρχέλαου. Ανθρωπος πηγαίος κι αντισυμβατικος, ηταν εκπληκτικός “μαστορας” του σκίτσου με μια ιδιαίτερη προσοχή στις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Ηταν θυμόσοφος, γλεντζές και καλός φίλος — και κυρίως ειχε μια μονιμη διεισδυτικά περιφρονητική διαθεση απέναντι στην εξουσία. Κάτι που απεχθανονται ιδιαίτερα στη χώρα μας οι σοβαροφανείς κι αγέλαστοι πολιτικοί. Γι συτό θα μας λείψει ακόμη περισσότερο ο Βαγγελης! Να είναι ελαφρό το χώμσ της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2107142746230413&set=a.1409410379336990.1073741827.100008041244541&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter