Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Πανικός στους λάτρεις της

Και, μέσα σ΄ όλα, η Nutella άλλαξε κρυφά τη συνταγή της

Αν είστε φαν της Nutella, σας έχουμε νέα.

Η αγαπημένη λιχουδιά εκατομμυρίων ανθρώπων άλλαξε κρυφά γεύση, όπως επιβεβαίωσε και η κατασκευάστρια εταιρεία, η Ferrero Rocher, υποστηρίζοντας πάντως ότι η ποιότητά της παραμένει αναλλοίωτη.

Η νέα συνταγή έχει αυξημένο ποσοστό σκόνης γάλακτος ( από 7,5 σε 8,7%) και περισσότερη ζάχαρη (πήγε από 55.9 σε 56.3%).

Τα συστατικά αυτά θα κάνουν τη Nutella λίγο πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά.

Η «αποκάλυψη» προέκυψε από το Facebook, όπου το κατέγραψε το γερμανικό Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε η Ferrero Rocher.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.